Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Boeken / Kids

Kinderboeken van Deltas

mijn eerste dino leesboek

Vrolijke knisperboekjes, kleurrijke kartonboekjes of streelzachte knuffelboekjes: kinderen maken al heel vroeg kennis met boeken. Als ze nog wat groter zijn, kunnen ze wel urenlang pret beleven aan kleur- en stickerboekjes, of geboeid luisteren naar een verhaaltje dat mama of papa voorleest voor het slapengaan. Nog een paar jaar later gaan ze voor het eerst naar de grote school, waar ze leren lezen, schrijven en rekenen. Belangrijke ontwikkelingen waarbij kinderen niet genoeg geholpen kunnen worden. Maar al na de eerste maanden leeservaring gaat er een heel nieuwe boekenwereld voor hen open: boeken om bij weg te dromen, boeken om te lachen, boeken om een nieuwe hobby te leren, of boeken waarmee ze hun kijk op de wereld verruimen. Bij Deltas vind je een breed assortiment aan boeken voor kinderen van 0 tot 14 jaar.

Mijn eerste dino leesboek

Als je leert lezen op school dan is het belangrijk dat je veel oefent. In Mijn eerste dino leesboek vind je een spannend verhaal over dinosaurussen. Bonk, Hoorntje en Kwak bedenken samen een slim plan om boze roofdino’s zoals de T-rex weg te jagen. Leespret voor beginnende lezers vanaf zes jaar!

Een dag in het leven van

Hoe slim waren holbewoners eigenlijk? Hoe ontdekte Christoffel Columbus bij toeval Amerika? In het boek Een dag in het leven van maak je een knotsgekke reis door de geschiedenis. Aan de hand van korte strips, geheime dagboeken en nieuwsflitsen maak je kennis met tal van mensen, dieren en voorwerpen die de loop van onze geschiedenis hebben bepaald. Wie zegt dat geschiedenis saai is?

Winactie kinderboeken van Deltas

Ben je klaar voor veel leespret? Dan heb ik goed nieuws voor jou, want ik mag twee winnaars blij maken met ieder één exemplaar van Mijn eerste dinoboek óf Een dag uit het leven van. Hoe maak je kans? Heel simpel, laat onder dit artikel een reactie achter welk boek jij graag wint. Vul ook je e-mailadres in, zodat ik je kan berichten als je één van de winnaars bent.

Toelichting winactie: De boeken zijn niet inwisselbaar voor geld. Uit de reacties onder dit artikel kies ik twee willekeurige winnaars op maandag 12 juni 2023. Indien een winnaar niet binnen 48 uur reageert, dan vervalt de win en wordt er een andere winnaar gekozen. Meerdere deelnames per persoon zijn niet toegestaan. De actie staat open voor inwoners van Nederland. Zie ook de algemene voorwaarden.

UPDATE: De winactie is gesloten. Uit de reacties zijn twee willekeurige winnaars gekozen.

Meer kinderboeken

SHARE: 

GERELATEERD

11 reacties

  1. Super leuk!! Ik doe graag mee voor Mijn eerste dino leesboek. Mijn zoontje Luca van 6 jaar start na de zomervakantie in groep 3 en gaat dan leren lezen. Ik zou dit boekje graag aan hem geven als verrassing!

  2. Het boek Een dag in het leven van lijkt mij een mooi boek voor mijn kleinzoon, hij leest graag, is nieuwsgierig en dol op weetjes

  3. Mijn eerste Dino leesboek zou leuk zijn voor mijn twee zoontjes beginnende lezertjes en gek op Dinos

    1. Gefeliciteerd, je hebt het boek Een dag in het leven van gewonnen! Veel leesplezier. Groet, Stéfani

  4. Wat een super leuke actie! Ik doe graag mee voor het Mijn eerste dino leesboek. Mijn zoontje youp van 5 jaar us al druk bezig met alle letters en wil graag leren lezen. Dit boek zou super zijn!

    1. Gefeliciteerd, je hebt het boek Mijn eerste dino leesboek gewonnen. Veel leesplezier! Groet, Stéfani

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo