Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Boeken / Reviews

Als het even tegen zit…

Slecht geslapen, je teen stoten, je bus missen en dan ook nog eens je lunch vergeten. Iedereen heeft wel eens een dag waarop het niet zo lekker loopt. Soms lukt het dan ook even niet om een positieve houding aan te nemen. Toch kun je zelf bepalen hoe lang je je humeur laat beïnvloeden als het even tegenzit. Wat begint als een rotdag hoeft namelijk niet te eindigen als een rotdag! Zie je het glas even halfleeg? Reageer je frustraties af met het Dagboek voor kl*tedagen en laat je humeur opbeuren met de inspiratiekaarten van SH*T happens.

Schreeuw! Geef lucht aan je gevoel en je voelt je beter.

Carol Burnett

Dagboek voor kl*tedagen

Dit boek is dé plek waar je met je woede en frustraties terecht kan als je je dag niet hebt. Soms is ‘even diep ademhalen’ gewoon niet genoeg. Met de opdrachten uit het Dagboek voor kl*tedagen kun je je dagelijkse boosheid afreageren op een gezonde en gegarandeerd bevredigende manier. Het doel van dit boek is dat je jezelf toestaat om de woede te voelen die je normaal gesproken zou proberen te onderdrukken. Het dagboek is gevuld met brutale citaten, ondeugende opdrachten en boordevol sarcastische humor. Ideaal voor die momenten waarop je spreekwoordelijke emmer is overgelopen. Ik weet zeker dat je met dit boek weer uit de negatieve spiraal komt.

Bestel ‘Dagboek voor kl*tedagen‘ eenvoudig bij Bol.com

SH*T HAPPENS

‘Je leeft maar één keer dus waar wacht je nog op?’ Soms heb je van die dagen waarop niets gaat zoals je had gehoopt. Als het even tegen zit, kan het lastig zijn om jezelf weer te herpakken. Met behulp van de 52 inspiratiekaarten van SH*T HAPPENS kun jij jezelf weer oppakken. Soms heb je het even nodig om je te laten inspireren. Neem even de tijd voor jezelf, leg je telefoon even weg, maak een lange wandeling of kies een leuke quote of gedachte uit de kaartenset. Je kunt de kaart in de houten kaarthouder neerzetten. De kaarten laten je snel relativeren en geven je misschien zelfs wel een glimlach op je gezicht. Het is een mooi cadeau voor jezelf als je er even helemaal doorheen zit, of voor iemand die wel wat opbeurends kan gebruiken en de lol van deze kaartenset wel inziet. SH*T HAPPENS nu eenmaal.

Bestel ‘SH*T HAPPENS‘ eenvoudig bij Bol.com

Het Dagboek voor kl*tedagen en SH*T HAPPENS zijn uitgaven van Uitgeverij Deltas.

SHARE: 

WELKOM OP MIJN BLOG!

reset outerwear

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo