Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Kids / Leuke dingen

Een gigantisch universum om te ontdekken

VTech Mijn interactieve video telescoop

Na Mijn Interactieve Video Microscoop en Mijn Interactieve Video Globe is nu het moment aangebroken voor een nieuw wetenschapsinstrument: Mijn Interactieve Video Telescoop! Ook hiermee bewijst VTech dat educatief speelgoed waanzinnig leuk is. De skills van dit instrument zijn van dusdanig niveau dat jong en oud kans krijgt de blik te verruimen en kennis te maken met de enorme ruimte waarin we ons wel en
(nog) niet bevinden.

Staren naar de sterren roept vragen op

Het was tijdens een weekendje weg dat ik de interesse van mijn zoons in de sterrenhemel ontdekte. We liepen ’s avonds nog een rondje over het vakantiepark. Het was een heldere nacht en er fonkelden duizenden sterren aan de lucht. Het was niet alleen prachtig om te zien, maar het riep ook veel vragen op. Staren naar sterren zet je aan het nadenken over de ruimte. En ja, de planeten, sterren en het heelal zijn ook fascinerend.

Meer dan 200 afbeeldingen en video’s

Voor kinderen gaat er een wereld open met de Mijn Interactieve Video Telescoop. Mijn jongens zijn onder de indruk van de telescoop met 2,4 inch kleuren lcd-scherm. ‘Kunnen we hier echt sterren mee kijken?‘ Het is niet zomaar een telescoop maar eentje met meer dan 200 afbeeldingen en video’s van de NASA. De telescoop wordt geleverd inclusief driepoot. Zo kun je hem overal neerzetten waar je wilt om naar de maan te kijken. Tevens staat de telescoop zo stabiel, maar als je hem liever aan de keukentafel wilt gebruiken dan schroef je de telescoop weer makkelijk los.

De telescoop is voorzien van een camera met dag- en nachtstand. De telescoop herkent de lichtomstandigheden en past automatisch de helderheid van het scherm aan voor de beste fotokwaliteit. De zoomfunctie vinden mijn jongens fantastisch. Je kunt wel 110x inzoomen met deze telescoop. ‘Misschien kunnen we wel bij onze achterbuurmeiden naar binnen kijken!’ Met de telescoop kun je ook foto’s maken en bewaren.

Doe spelletjes met de interactieve telescoop

Naast de vele educatieve mogelijkheden is spelen een element dat VTech nooit over het hoofd ziet. Met een quiz, spelletjes, een fotogalerij, antwoorden op vragen over zwaartekracht en gouden tips over hoe je een raket bestuurt, of een zonsverduistering nabootst, wordt kennis naar een next level getild. Race in je ruimtevoertuig door de ruimte en probeer satellieten te ontwijken of kies uit 6 categorieën om te ontdekken: onze maan, sterrenbeelden, ons zonnestelsel, ruimtereizen, het leven van sterren en de ruimte ontdekken. Spelenderwijs kom je alles te weten over de planeten in ons zonnestelsel, sterren en rondzwevende objecten. En eerlijk, ik steek er ook nog wat van op. Weet jij welke planeten het dichtst bij de aarde liggen? De VTech Mijn Interactieve Video Telescoop is bij ons thuis een dikke hit!

De telescoop is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en verkrijgbaar bij de speelgoedwinkels en online te bestellen bij o.a. Bol.com.

Meer VTech

Kidi Super Sound Karaoke Set
VTech Kidi DJ Mix
Mijn kind wil vloggen

SHARE: 

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo