Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Kids / Leuke dingen

Mijn kind wil vloggen!

kidizoom

Mama, weet je wat ik later wil worden? Vlogger.‘ Wat doe je als je kind vlogger wilt worden? Vloggers zijn immens populair. Het zijn een beetje de beroemdheden van nu, maar dan online. Mijn kinderen kijken tegen hen op. Zo willen mijn jongens net zo goed kunnen gamen als hun online helden. En net als bekende vloggers willen ze graag de ene na de andere challenge doen. Tja, vroeger keek ik ook op tegen de Spice Girls. Toen waren er nog geen vloggers of influencers.

Camera klaar? Vloggen maar!

Tegelijkertijd hebben mijn kinderen geen idee wat vloggen precies inhoudt. Een vlogger is iemand die zijn of haar eigen opnames bedenkt, maakt, produceert en uitgeeft. Er komt dus een hoop bij kijken, maar mijn kinderen zien alleen de leuke videos online. Nu vind ik mijn kinderen veel te jong om online te gaan, maar met de VTech KidiZoom Vloggercam kunnen ze de coolste video’s maken voor eigen gebruik. Deze vloggerscam is niet alleen leuk, maar ook nog hartstikke leerzaam.

Terwijl ik nog een blik op de handleiding werp zijn mijn jongens al aan de slag gegaan met de prachtige blauwe camera. Het valt me op dat ze de camera met gemak kunnen bedienen. Ze hebben gauw door hoe de camera werkt. Mijn jongste zoon oefent met rappen voor de camera. Vervolgens spelen mijn jongens de gemaakte filmpjes af en dat staat garant voor veel gegiegel en gelach. In het begin doen ze vooral nog gekke stemmetjes, maar ze proberen steeds meer uit. Met de groene achtergrond nemen ze weerberichten op en doen ze het Jeugdjournaal na.

Lees ook: VTech Kidi DJ Mix

De accessoires van de vloggerscam

De VTech KidiZoom Vloggercam heeft een 2.4 inch lcd kleurenscherm en een flip-up lens om selfies te maken. Mijn jongens vinden het erg leuk om selfies te maken. Op de camera kun je meteen je video’s bewerken, voorwerpen laten zweven of time-lapse video’s maken. De 20 geanimeerde achtergronden, kaders en filters staan garant voor uren plezier. Naast de camera wordt de vloggercam geleverd met de volgende accessoires:

  • Een statief
  • Een green screen in het formaat 146 cm x 91 cm
  • Een polsbandje
  • Een Micro-USB kabel

Het green screen doek gebruik je om de achtergronden van je filmpjes te veranderen. Het is echt geweldig! Zo zetten de jongens zichzelf tussen de dino’s of lijkt het net alsof ze tussen vissen zwemmen. Natuurlijk speel ik met ze mee. Hilarisch als we ons eigen weerbericht maken of voorwerpen in de lucht laten vliegen. Zo maken we samen plezier. We hebben het doek over een kast gespannen in de woonkamer zodat ze beneden de filmpjes maken. Zo kan ik mooi een oogje in het zeil houden. ‘Mama, zullen we weer even gekke gezichtjes doen?’ Niet alleen video, maar ook foto’s kun je voorzien van leuke kaders en filters.

Het polsbandje is een handige accessoire, maar het statief is echt onmisbaar. Deze is makkelijk te bevestigen en vast te houden door kinderen. Mijn jongens gebruiken het statief als een soort ‘selfie-stick’, maar je kunt ‘m ook makkelijk uitklappen en als een driepoot op tafel zetten. Met de bijgesloten USB-kabel zet ik de gemaakte video’s en foto’s met gemak over naar onze computer.

Creëer je eigen show

Kijk mama, ik kan er ook een spelletje op spelen!‘ De vloggercam van VTech heeft veel mogelijkheden en het is zo leuk dat mijn jongens dit op een veilige manier kunnen ontdekken. Het is leuk en leerzaam speelgoed. De camera gaat zeker mee op vakantie, zodat ze hun eigen vakantiefilmpjes en foto’s kunnen maken. De KidiZoom Vloggercam heeft een standaard geheugen van 256 MB maar voor de zekerheid heb ik een MicroSD-kaart gekocht om dit geheugen uit te breiden. Met deze vloggerscam hebben mijn jongens zonder twijfel het gevoel dat ze aan het vloggen zijn. Het is super leuk speelgoed voor kleine vloggertjes in spé!

Koop de VTech KidiZoom Vloggercam bij Bol.com

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo