Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Kids / Leuke dingen

VTech Kidi Super Sound Karaokeset

Waar is dat feestje? Hier is dat feestje! Met de VTech Kidi Supe Sound Karaokeset verandert onze woonkamer in een discofeestje. Hiermee luister je niet alleen naar je favoriete liedjes, maar kun je ook zingen door de microfoon. En met de discolamp is het feestje compleet. De Super Sound Karaokeset is bij ons thuis meteen een hit. De mogelijkheden zijn uitgebreid en het biedt gegarandeerd uren speelplezier!

Ontdek je zangtalent

Mag ik eerst? Mijn jongens staan te popelen om in de microfoon te zingen als we de set nog aan het uitpakken zijn. Gelukkig zijn er batterijen meegeleverd en kunnen we direct beginnen. Bij het aanzetten wordt de kamer verlicht door de discobal die mooie kleuren verspreid. Uiteraard hebben de jongens geen geduld om een blik te werpen op de handleiding, maar de meeste knoppen spreken voor zich. Deze Karaokeset is kindvriendelijk en mijn jongens kunnen er meteen goed mee overweg. Ze proberen van alles uit en voegen stemvervormers zoals een echo toe. Je kunt verschillende toonhoogtes regelen. Als supersterren zingen en rappen mijn jongens om beurten in de microfoon.

Die microfoon heeft een enorme aantrekkingskracht. Via de VTech Kidi Super Sound Karaokeset kun je de radio aanzetten, maar je kunt ook via Bluetooth je eigen muzieklijst afspelen. ‘Ik dans automatisch…’ Ze zingen mee met hun favoriete nummers. Maar behalve muziek luisteren en liedjes zingen, wordt de Karaokeset ook gebruikt voor interviews en shows die ze ter plekke bedenken en uitvoeren. Als ik sta te koken, krijg ik regelmatig de microfoon toegereikt om een antwoord te geven op vragen.

Zing mee met je favoriete liedjes

De karaokeset wordt overal mee naar toe genomen. Van de slaapkamer naar de woonkamer, maar ook naar opa en oma. De set is makkelijk te verplaatsen door het handvat en beschikt over een stevig en duurzaam design. Ik hoef dus niet bang te zijn dat de Karaokeset snel beschadigd. Het snoer van de microfoon is zo’n twee meter en dat biedt wat bewegingsvrijheid om naast het zingen in de microfoon ook nog een dansje op te voeren. Als de jongens straks ruzie gaan maken over de microfoon dan ben ik van plan om nog een microfoon aan te schaffen. Het is mogelijk om een extra microfoon aan te sluiten aan het apparaat. Samen zingen is natuurlijk nog leuker!

Je hoeft geen fantastische zanger te zijn om van karaoke te genieten. Het is heerlijk om lekker hard mee te zingen met muziek. Het ontspant en geeft een goed gevoel. Met de VTech Kidi Super Sound Karaokeset ontwikkelen mijn kinderen zich muzikaal en leren ze om op te treden voor een (klein) publiek. Niet alleen de kinderen vinden de Karaokeset leuk, maar ik ook. En ook opa en oma zingen gerust een deuntje mee. De VTech Kidi Super Sound Karaoke zal ook met kerst voor veel plezier zorgen met de hele familie. Ik zie al voor me hoe de jongens optredens verzorgen tijdens de verschillende gangen van het kerstdiner. De VTech Super Sound Karaoke is een must voor elk feestje!

Lees ook: Mijn kind wil vloggen!

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo