Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Boeken / Kids

Voetbalhelden

Voetbalhelden

Nog even en we juichen allemaal voor Ons Oranje tijdens de Europese Kampioenschappen. Bondscoach Koeman heeft onlangs de selectie bekend gemaakt met onder andere Virgil van Dijk. Mijn jongens hopen ook dat Frenkie topfit is om mee te doen, net als Memphis uiteraard. Met het EK in het vooruitzicht is het natuurlijk leuk om meer te weten over je favoriete voetbalhelden.

De boekenserie Voetbalhelden biedt alles wat je over je favoriete voetbalhelden wilt weten. Je komt alle feiten en wist-je-datjes te weten aan de hand van grappige striptekeningen. De schrijfstijl is kindvriendelijk, enthousiast en zal iedere voetbalfan aanspreken. In de boekenserie zijn al verschenen: Martens is de beste, Virgil is de beste, Ronaldo is de beste en nu ook Messi is de beste. Maar iedere sport heeft een held. Zo schreef ik eerder over het boek Max is de beste uit de boekenserie Sporthelden. De boeken zijn leuk geprijsd en dat maakt het een leuke cadeautip!

Virgil is de beste

Wist je dat Virgil van Dijk is begonnen als straatvoetballer in Breda? Via Willem II, FC Groningen en Celtic kwam hij bij Liverpool terecht, waar hij uitgroeide tot één van de beste verdedigers ter wereld! Hij werd aanvaller van Oranje én Europees Voetballer van het Jaar. Ontdek in het boek Virgil is de beste alles wat er over deze voetbalheld te weten valt.

Messi is de beste

Lionel Messi ging op zijn dertiende al naar de jeugdopleiding van FC Barcelona. Later zou hij voor het nationale team van Argentinië spelen, captain van Barcelona worden en zes keer de Ballon d’Or winnen. Mijn oudste zoon is helemaal weg van Messi. Volgens hem is Messi op dit moment de beste speler van de wereld, maar ook de allerbeste speler ooit. Wat hem zo geweldig maakt? Zijn bewegingen, manier van dribbelen, spelinzicht, maar natuurlijk maak Messi ook goals. Veel goals. Mijn zoon is intens gelukkig met dit boek en heeft hem binnen twee dagen uitgelezen. Jammer dat we Messi niet zien op het EK.

Mbappé is de beste

Al op jonge leeftijd speelde Kylian Mbappé op veldjes in de hoofdstad van Frankrijk. Toen hij achttien werd, ging hij spelen voor Paris Saint-Germain. Daar groeide hij uit tot één van de beste voetballers ter wereld. Met zijn ongelofelijke snelheid en zijn vele doelpunten breekt hij allerlei records en heeft hij al talloze prijzen gewonnen. In het boek Mbappé is de beste ontdek je alles wat er over deze voetbalheld te weten valt.

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo