Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Food / Overig / Producten / Reviews / Tussendoortjes

Vegan taartjes van Piece of joy

taart

Bites for everyone

Gruwelijk lekker, vegan, glutenvrij en zonder geraffineerde suikers, dat zijn de taartjes van Piece of Joy. Het leven is een feest ongeacht je allergie, intolerantie of geloofsovertuiging en iedereen verdient iets lekkers. Dat is het motto van Piece of Joy en daarom wordt er met zoveel mogelijk allergieën rekening gehouden. De vegan taartjes zijn van hoge kwaliteit en bizar lekker. Niet voor niets is Piece of Joy de nummer één in gluten-, geraffineerde suikervrij en vegan gebak. Deze taartjes zijn razend populair. Sergey en Joy zijn trotse eigenaren van Piece of Joy. Hun hobby is totaal uit de klauwen gelopen en uitgegroeid tot een grote onderneming.

Liefde op het eerste gezicht

Alleen al van de looks van de taartjes ga ik spontaan watertanden. De taartjes zien eruit alsof je er eigenlijk drie wil eten, of vier. Alle pieces zijn met de hand gemaakt van de meest hoge kwaliteit producten. Het is goed zichtbaar dat de taartjes met aandacht en liefde worden gemaakt. Na één hap wist ik al dat het taartje net zo goed smaakt als het eruit ziet. De taartjes zijn heerlijk. Ook mijn man en jongens die niet per sé vegan eten smullen van de taarten. Pieces of Joy gebruikt de lekkerste smaakcombinaties en heeft een groot assortiment taartjes waaronder passievrucht, pistachio, limoen, aardbei vanille, chocolade kokos en salted caramel.

Geloof me, het is nog behoorlijk lastig om een keuze te maken uit al deze lekkere smaken. Ik kan niet kiezen en besluit om me te laten verrassen. Een super toffe verrassingsbox (in diverse omvang) bevat een variatie taartjes die met zorg zijn gekozen en er worden nooit meer dan drie dezelfde taartjes in een doos gedaan. Natuurlijk kun je ook je eigen doosje samenstellen. Fijn als je toch een voorkeur hebt voor een taartje of een allergie.

Bestel jouw Piece of Joy taartpunten en ander lekkers via Pieceofjoy.nl

Piece of Joy thuisbezorgd

Waar haal je deze lekkere taartjes? Je hoeft er de deur niet voor uit. Je bestelt jouw Piece of joy met gemak via de website en de volgende werkdag heb je de lekkernijen al in huis. Naast taartjes kun je ook andere producten, zoals brownies, bananenbrood en granola, bestellen. Al zou je willen, je hoeft de taartjes niet in één keer op te eten. Alle Pieces of Joy zijn 24 weken houdbaar in de vriezer en twee dagen in de koelkast. Best fijn toch, alhoewel ze bij mij de vriezer niet haalden. Piece of Joy heeft ook oog voor duurzaamheid en verpakt de taartjes in recyclebare kartonnen verpakking met een koelelement, die overigens ook herbruikbaar is. Verantwoord smullen maar!

The only way I would share my cake with you is on Instagram

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo