Zoeken...
TOP
Leefstijl Mindset Persoonlijk

Tijd voor jezelf

Selfie bij de kapper

Wist je dat veel gezondheidsproblemen worden veroorzaakt door een gebrek aan zelfliefde? Zelfliefde is erg belangrijk voor hoe je je voelt. Want als je van jezelf houdt, laat je je minder snel uit het veld slaan door dingen die om je heen gebeuren. En als je jezelf niet waardevol vindt, dan ben je minder snel geneigd om goed voor je lichaam te zorgen.

No one is you and that is your superpower.

Het is dus belangrijk om jezelf te waarderen en tevreden te zijn met jezelf. Als je beter over jezelf denkt dan zorg je ook beter voor jezelf. Dan stop je geen troep in je lijf waarvan je weet dat het niets goeds doet. Dan kies je bewust en zorg je voor rust, beweging en goede dagelijkse verzorging. Een bezoekje aan de kapper doet mij altijd veel goeds en zie ik echt als een momentje voor mezelf. Ik laat me even heerlijk verwennen en voel me mooi als ik de deur uitloop. Als je haar maar goed zit, toch?

Stéfani gets fit

«

»

Volg @stefani_getsfit