Zoeken...
TOP
Food Overig Tussendoortjes

TastyBasics mini crackers

Er is weer een mooie aanvulling op het assortiment van TastyBasics! Maak kennis met de TastyBasics mini crackers. Deze kleine voedzame mini crackers zitten boordevol vezels en eiwitten, wat zorgt voor een lang verzadigd gevoel. De crackers zijn gemaakt van onbewerkte ingrediënten zoals zaden en pitten en bevatten geen toegevoegde suikers.

Klein maar voedzaam

TastyBasics heeft niet één, maar twee heerlijke mini crackers varianten ontwikkeld: maandzaad olijf en tomaat kruiden. Net als de crackers zijn ze lekker knapperig en smaakvol. Ideaal voor tijdens de borrel of voor onderweg.

Over TastyBasics

TastyBasics maakt gezond en voedzaam eten gemakkelijk. Als basis voor de producten wordt gebruik gemaakt van hele noten, zaden, peulvruchten, pitten, groenten en fruit. Er worden geen voedingsstoffen uitgehaald en zo krijg je binnen wat je lichaam nodig heeft. De producten van TastyBasics zijn hierdoor vezel- en eiwitrijk en het zorgt ervoor dat er minder koolhydraten in de producten zitten. Suiker wordt nooit toegevoegd. TastyBasics biedt échte voeding: voeding die niet alleen vult, maar ook daadwerkelijk voedt.

Lees ook: Plant based powerfood bij Copper Branch

Stéfani gets fit

«

»

Volg @stefani_getsfit