Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Reviews

Mijn favoriete apps

Apps op mijn smartphone maken mijn leven makkelijker én leuker. Maar welke apps moet je nou echt op je nieuwe iPhone 14 Pro Max hebben staan? Sommige apps zijn vrijwel essentieel en staan op bijna iedere iPhone. Whatsapp, Facebook, Instagram en Netflix. Maar ook de app van je bank of je telefoonprovider zoals Tele2 mag natuurlijk niet ontbreken. In deze blog deel ik niet de meest voor de hand liggende apps, maar apps die ik bijna dagelijks gebruik. 

Bring

Schrijf jij je boodschappenlijstjes nog? Met de app Bring is dat verleden tijd. In deze app leg jij je boodschappenlijstje vast én deel je deze met je huisgenoten. Alle huisgenoten kunnen op ieder moment boodschappen toevoegen of afstrepen. Dus als de pot pindakaas op is, kun je het meteen in de app zetten. Zo is je boodschappenlijst altijd up to date. En als je uit je werk langs de supermarkt fietst, heb je meteen zicht op de producten die gehaald moeten worden. De app Bring download je gratis in de Apple app store.

InBody

Ik probeer niet dagelijks op de weegschaal te staan, maar het is toch verleidelijk om de status van mijn lichaam te bekijken aan de hand van de InBody app. Met mijn persoonlijke InBody weegschaal met lichaamsanalyse meet ik niet alleen mijn gewicht, maar ook spiermassa en vetpercentage. Je gewicht zegt niet zoveel, want dat kan nogal fluctueren. Interessanter vind ik de kennis over mijn vetpercentage. De resultaten van de metingen kan ik op elk moment terugzien in de app.

Reclamefolder 

De gratis app Reclamefolder biedt het grootste overzicht van folders en aanbiedingen van jouw favoriete winkels en merken. Zo heb je alle aanbiedingen uit je omgeving met één klik beschikbaar. Zo wordt het scoren van koopjes een fluitje van een cent!

Marktplaats

Verkopen vanaf je telefoon is zo gedaan. Kleding van de kinderen dat te klein is geworden, speelgoed, boeken… met de app Marktplaats maak ik verkoopadvertenties in een handomdraai. Ik verkoop vaak iets via Marktplaats. Het ruimt lekker op en de opbrengsten zijn een fijn extraatje. Bovendien is het een duurzame keuze om spullen die we niet meer gebruiken een tweede of derde leven te geven. Wist je dat je de meeste milieu impact maakt met de spullen die je koopt?

CandyCrushSaga

Het razend populaire spel verscheen in 2012 op de markt, maar wordt nog iedere dag door miljoenen mensen wereldwijd gespeeld. Candy Crush heeft ‘iets’. Het is in ieder geval verslavend voor liefhebbers zoals ik. Sinds kort heb ik deze oude hobby weer eens opgepakt. Het spel blijft leuk. De levels worden lastiger naarmate je verder komt. De app vraagt om in-app aankopen of het kijken van reclames, maar dat is niet nodig om het spel te spelen.

Geocaching

Sinds kort zijn mijn mannen en ik aan geocachen, een spel waarbij je op zoek gaat naar een schat. De schat, ook wel cache genoemd, wordt verstopt op bijzondere plekken. De plekken waar de caches verstopt zitten worden online gedeeld door GPS coördinaten. Via de app Geocaching kun je de kaart openen met alle locaties van verstopte geocaches. De groene geocaches zijn het meest geschikt voor beginners. Alleen al in Nederland zijn meer dan 36.000 geocaches verstopt. Grote kans dat ook bij jou in de buurt schatten te vinden zijn. Via de kaart kun je zoeken in de omgeving waar je wilt gaan geocachen.

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo