Zoeken...
TOP
Reviews

Foto’s in huis

Nu de kerstboom uit huis is, vind ik onze woonkamer altijd maar een beetje kaal. Dat brengt mij op een creatief idee om met foto’s van bijzondere momenten en onze kinderen aan de slag te gaan. Op mijn smartphone staan duizenden foto’s, maar printen doe ik tegenwoordig niet zoveel meer. Zonde, want hoe leuk is het om foto’s van je kinderen of bijzondere momenten in huis te hebben? Persoonlijke foto’s in huis brengen sfeer en zeggen veel over ons gezin. In deze blog geef ik je tips voor wanddecoratie van je persoonlijke foto’s.

Voorheen stopte ik foto’s altijd in een fotolijstje, maar tegenwoordig zijn er ontelbaar veel toepassingen om leuke foto’s in je interieur terug te laten komen. Denk bijvoorbeeld aan fotobehang, een fotokalender of ontwerp een klassieke foto op canvas. Zet je foto’s in de spotlights op een wandplank, maak een kussen met een persoonlijke foto of maak een collage van je favoriete foto’s.

Een persoonlijke touch aan je interieur

Misschien denk je bij een foto als wanddecoratie meteen aan een rechthoekige vorm. Maar tegenwoordig zijn natuurlijke, organische vormen een trend. Natuurlijke vormen hebben juist geen rechte lijnen en hoeken. Dat maakt de wanddecoratie uniek, maar kan het ook lastiger zijn om een geschikte eigen foto te vinden. Om jou de mogelijkheid te geven een gepersonaliseerde organische vorm aan de wand te hangen, heeft Fotocadeau unieke collecties samengesteld, zoals steden, strand, jungle of bos. Fotocadeau biedt 8 verschillende organische vormen.

Heb je al bedacht waar je je wanddecoratie wilt ophangen? De hal is de eerste ruimte waar je binnenkomt en foto’s komen hier goed tot zijn recht. Ook kun je met foto’s een leuke twist geven aan het interieur van je slaapkamer. Maar de beste plek voor een persoonlijke foto vind ik toch wel de woonkamer. Het is een stijlvolle aanvulling op je interieur. In de woonkamer brengen we de meeste tijd door en je hebt verschillende ophangmogelijkheden, zoals achter de bank, naast de televisie of de eettafel. Wij hebben gekozen voor één grote foto van onze jongens. Het is een ware eyecatcher geworden en regelmatig krijgen we hier leuke opmerkingen over als we bezoek hebben.

Lees ook: Frankrijk in een fotoboek

Stéfani gets fit

«

»

Volg @stefani_getsfit