Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Boeken / Kids

Sinterklaas ABC

Sinterklaas ABC is een grappig boek over alle aspecten van het sinterklaasfeest. Van Aankomst tot Zingen en Zwaaien: in dit feestelijke ABC komen alle belangrijke sinterklaasthema’s voorbij. ‘De A is van Aankomst na de reis over de zee, Sint staat aan dek en de Pieten zijn mee. Met een tekst op rijm en vrolijke illustraties is het een ideaal boek om samen met je kinderen te lezen in deze spannende sinterklaastijd. Bovendien is het een ideaal cadeautje voor in de schoen!

Letters van chocolade

Mijn zoon is na de zomervakantie gestart in groep 3 en is stapelgek op lezen en ontzettend leergierig. Laatst nam hij zelfs een leesboekje mee naar de BSO. Een boek dat uitnodigt tot lezen, is in deze tijd van het jaar natuurlijk een boek over Sinterklaas. Vanaf half oktober zijn mijn kinderen al in de ban van het magische feest. Het boekje heeft de grootte van een chocoladeletter en en ook de letters in het boek zijn van chocolade. Alleen al vanwege de fraaie illustraties worden jonge lezertjes en kleuters met interesse in letters uitnodigt om te lezen. Er is van alles te zien op de illustraties en ze zijn vrolijk en kleurrijk.

De letters in het Sinterklaas ABC zijn goed leesbaar voor jonge lezertjes. Sommige woorden zijn voor mijn zoon nog net iets te lastig. Dat geeft niets, want we lezen graag samen. Ook mijn jongste zoon wijst graag de grote letters aan om ze vervolgens op te noemen. Het is een geweldig boek vol vrolijkheid en kleur. Mijn jongens krijgen maar geen genoeg van dit leuke boekje. Het alfabet was nog nooit zo lekker!

Bestel Sinterklaas ABC eenvoudig via Kinderboeken.nl of Bol.com

Sinterklaas ABC
Mariska Hammerstein
Uitgeverij Ploegsma
ISBN 9789021682440
oktober 2021
€ 9,99

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo