Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Boeken / Kids

Leesbeesten!

dierenverhalen voor beginnende lezers

Hoe heet dit hondje? vraagt mijn zoon terwijl hij naar het boekje ‘waf gaat in bad’ wijst. Nou lees maar eens, zeg ik. Ieder kind heeft wel een lievelingsdier. Zo is het lievelingsdier van mijn zoon een hond. Mijn ouders hadden een intens lieve, zwarte labrador. Mijn zoon vond het een feestje om de hond eten te geven en uit te mogen laten. Nu zij er niet meer is, wordt ze nog dagelijks gemist. Dieren spreken tot de verbeelding van kinderen. Een boek met een dier in de hoofdrol is dan ook een schot in de roos.

Koop ‘waf gaat in bad’ bij je lokale boekhandel of via Bol.com

Schattige dieren

De leesboekjes ‘Leesbeesten!’ van Centrale Uitgeverij Deltas bevatten eenvoudige woorden en zinnen, korte verhalen van een pagina en foto’s van dieren. ‘Ah, wat schattig’ hoor ik mijn zoon zeggen als we een foto zien van twee stoeiende beren broertjes. Elk verhaal bevat een ander dier in de hoofdrol. In de titel van het verhaaltje staat de naam van het dier. Mijn nieuwsgierige jongens vragen zich telkens af hoe die dieren zouden heten en beginnen meteen met het ontcijferen van de letters. De boekjes nodigen uit om te lezen. De boekjes hebben een harde kaft en zijn van mooie kwaliteit. De verhaaltjes zijn goed leesbaar door een mooi lettertype en voldoende regelafstand. De boekjes van de serie Leesbeesten! zijn een aanrader voor beginnende lezers.

Koop ‘poes is gek op eend’ bij je lokale boekhandel of via Bol.com

waf gaat in bad ISBN 9789044760460 
poes is gek op eend ISBN 9789044760484 
Centrale Uitgeverij Deltas
juni 2021

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo