Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Boeken / Boeken / Kids / Reviews

Plant

Mensen met buitengewone talenten en krachten noemen we superhelden. Maar verdienen planten en bloemen niet ook zo’n eretitel? In het prachtige prentenboek Plant van Uitgeverij Lemniscaat ontdek je 15 planten en schimmels met superheldenkrachten, en leer je hoe je ze moet kweken.

Heldendaden van plantenhelden

De kaft van Plant is versierd met prachtige illustraties in reliëf. Het nodigt je uit om het boek open te slaan om allerlei interessante weetjes over planten en bomen te lezen. De inhoudsopgave telt 15 hoofstukken waarin je kennismaakt met plantenhelden, zoals munt, narcissen en bamboe.

Je leest van alles over de heldendaden van deze plantenhelden die ons waardevolle levenslessen leren, onderdak en zelfs medicijnen verschaffen. Aan de hand van iedere plant en zijn familieleden leer je bepaalde vruchten, groenten en bloemen beter kennen en zul je beter begrijpen hoe belangrijk ze voor ons zijn. Ook krijg je stap voor stap tips hoe je deze planten kunt kweken en verzorgen, of je nou een grote achtertuin hebt of alleen een zonnige vensterbank.

Lees ook: Het bizarre bottenboek

Waardeer de natuurlijke wereld om ons heen

De informatie in dit boek is fantastisch verwerkt in een gemakkelijk leesbaar formaat. De duidelijke en informatieve teksten worden vergezeld door prachtige illustraties. Dit boek is niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassenen. We zien vaak over het hoofd hoe bijzonder en veerkrachtig planten kunnen zijn. Ze doen dingen die wij mensen nooit zouden kunnen en reden ons leven, gewoon door te bestaan. Het boek Plant leert je om de natuurlijke wereld om ons heen echt te waarderen.

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo