Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Fashion / Reviews

Een leuke en goedzittende outfit

Een volle kledingkast, maar niets om aan te trekken. Soms voel ik me gewoon even niet op mijn mooist. Dan heb ik het gevoel dat mijn billen dikker zijn in die ene spijkerbroek, een jasje te strak zit of een jurkje raar staat. Dit heeft meestal niets met de kleding te maken, maar het gevoel dat ik van binnen heb. Iedereen heeft toch wel eens van die dagen waarop je je vermoeid voelt of wat minder vrolijk bent? Op zo’n dag voel ik mij ook minder aantrekkelijker en twijfel ik over mijn outfit.

Kleding waar je je fijn in voelt

Je outfit kan een groot effect hebben over de manier waarop je naar jezelf kijkt en hoe je je over jezelf voelt. Als ik niet lekker in mijn vel zit, vind ik het moeilijk om goed passende kleding te vinden. En toen ik zwaarder was, vond ik winkelen super confronterend. Totdat ik kennis maakte met de Studio Anneloes rokken en jurken. Al eerder deelde ik dat ik fan ben van dit oer-Hollandse modemerk. De stijl is sportief en vrouwelijk. Voor echte vrouwen met echte vormen. Niet per se voor supermodellen. Door slimme trucjes zorgt Studio Anneloes ervoor dat de pasvorm perfect is en de kleding lekker zit. Ongeacht je figuur.

Veel items zijn gemaakt van travel materiaal. Een stof met super stretch dat ongelofelijk comfortabel zit. Bovendien zijn de rokken en jurken heel makkelijk mooi te houden en altijd kreukvrij. Zelfs als je de jurk in je reiskoffer propt. De stof is ademend, gaat niet pillen en draagt fijn. Veel kleding van Studio Anneloes kun je makkelijk combineren en dragen in verschillende seizoenen.

Leg je favoriete kleding voor het grijpen

Kledingstukken waar je je goed in voelt, zouden een prominente plek moeten hebben in je kledingkast. Ze moeten voor het grijpen liggen om het zo maar te zeggen. Misschien vraagt het om het reorganiseren van je kledingkast. Maar geloof me, op deze manier heb je weer overzicht in je kast en is duidelijk welke kleding je graag draagt. Als die ene spijkerbroek die je toch net niet past iedere keer bovenop ligt dan geeft dat je waarschijnlijk geen goed gevoel. Door je favoriete kledingstukken in het zicht te leggen, twijfel je misschien minder of wat je aantrekt. Het gaat erom dat jij je goed voelt in de kleding die je draagt. Je hoeft niet aan de laatste trends mee te doen, maar je hoeft jezelf ook niet te verstoppen. Wees bij het uitzoeken van je outfit ook een beetje lief voor jezelf!

Lees ook: Thermokleding is geschikt voor elk seizoen

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo