Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Fitness / Producten / Reviews / Sport

Planking met Plankpad

plankpad

Met kortingscode stefanigetsfit15 krijg je 15% korting op jouw Plankpad bij 5LMNTS

Wist je dat planking één van de meest effectieve workouts is, die je in vorm brengt, ervoor zorgt dat je vet verliest en spieren opbouwt? Ondanks de voordelen, is planking meestal niet de favoriete oefening uit een workout. Om eerlijk te zijn, vind ik planking ook best een beetje saai. Om planking leuker en interessanter te maken, is de Plankpad dé perfecte oplossing om je hele lichaam te trainen. In deze blog vertel ik je waarom.

Een volledig interactieve lichaamstrainer

Een Plankpad is een volledig interactieve lichaamstrainer die je kunt synchroniseren met een app waarmee je games kunt spelen. Ken je het spelletje Fruitninja nog? Nu ben jij de ninja die het fruit moet slicen en hiervoor moet je sturing geven aan de Plankpad. Zo sturen de bewegingen die je uitvoert op de Plankpad de spelletjes aan. Op deze manier doe je spelenderwijs een workout en heb je niet zo in de gaten dat je aan het planken bent. Wie wil dat nou niet?

De Plankpad Pro is gemaakt van esdoornhout met een walnoot-look en belastbaar tot 180 kilogram. De oppervlakte is zacht en stroef waardoor je een stevige houvast hebt en voorkomt dat je smartphone of tablet wegglijdt tijdens het trainen. Hij wordt geleverd met een beschermmat, handig om je vloer te beschermen. Als je de app download, dan kun je meteen aan de slag!

Lees ook: Drum fitness

Combinatie van plezier en workout

Het downloaden van de app is een fluitje van een cent. Door de app met leuke spelletjes en workouts word je uitgedaagd om je lichaam in beweging te brengen. Om het spel te besturen moet je bijvoorbeeld naar links en rechts bewegen. Zo bouw je spieren op, verbrand je vet en verbeter je je algemene houding. Bovendien gebruik je zelfs meer spieren dan bij een gewone planking workout. Je kunt de Plankpad overigens voor verschillende oefeningen gebruiken, bijvoorbeeld ook als balansbord.

Als ik een planking oefening in de sportschool doe, ben ik er zo klaar mee. Maar door de spelletjes in de app van de Plankpad vergeet je bijna dat je aan het sporten bent. Ik hou de oefeningen in ieder geval een stuk langer vol. Je houding tijdens het planken is heel belangrijk. Via het trainingsgedeelte van de app kun je de juiste positie van de oefening volgen. Als mijn jongens de Plankpad zien, willen ze het gelijk uit proberen. Ook mijn man is direct begonnen met de planking challenge van 30 dagen. De hele familie heeft er plezier van! Het is veelzijdig en leuk voor alle leeftijden. Met de Plankpad Pro wordt planking zonder twijfel een stuk dynamischer en veel leuker!

Bestel jouw Plankpad eenvoudig in de webshop van 5LMNTS

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo