Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Fitness / Producten / Reviews / Sport

Trainen met DISQ

Op een leuke manier bewegen daar ben ik altijd voor in. En zeker als ik met een dagelijkse work out effectief kan trainen om fitter te worden, meer energie te krijgen en af te vallen. Sinds kort train ik met DISQ, een mobiel fitness apparaat, waarmee je zelf je weerstand kunt bepalen om jezelf uit te dagen. Ben je bijvoorbeeld te druk om naar de sportschool te gaan, maar vind je het wel belangrijk om een gezonde leefstijl te hebben dan kun je met DISQ trainen waar en wanneer je maar wilt.

DISQ – mobiele thuis gym

DISQ is een mobiel fitness apparaat waarmee je overal en altijd krachttraining kan doen. Het bestaat uit een heupgordel en twee enkelbandjes. Met de DISQ train je de spieren met behulp van twee kabels en een constante weerstand. Aan de heupgordel zit aan beide kanten een knop. Door middel van een draai aan deze knoppen bepaal je zelf de weerstand. De kabels geven weerstand met elke beweging die je maakt. Ondanks de sterkte van de kabels kun je nog gewoon vrij bewegen en bijna alle bekende oefeningen doen, maar dan met weerstand. DISQ is dus multi-inzetbaar voor verschillende soorten trainingen. DISQ is een Nederlands product dat gestart is op de fitnessmarkt in Amerika waar het enorm populair is. Ook in Nederland wordt trainen met DISQ het steeds populairder.

Fitnessprogramma

Gekoppeld aan de DISQ is een fitnessprogramma waarbij je elke dag een work out van tien minuten krijgt. Het programma maakt het mogelijk om je eigen trainingsmoment in te plannen. Vroeg in de ochtend of juist laat in de avond…je bepaalt het zelf. Ook hoef je niet thuis te blijven om te trainen. Je kunt altijd en overal trainen, want de DISQ is (in verhouding tot een hele set gewichten) klein, compact en licht van gewicht.

DISQ is een super mooie innovatieve manier om echt met jezelf aan de slag te gaan

Rens Vos

De dagelijkse tien minuten workouts worden gegeven door oud topsporters Suzanne Boekema en Jelle van den Berg. In de gevarieerde workouts ligt de focus op sterker worden en je fit voelen. Het gaat vooral om het plezier van sporten te beleven. De workouts zijn gecombineerd met mooie visuals en duidelijke tips. Een online personal trainer helpt je door middel van persoonlijk contact met het behalen van je persoonlijke fitnessdoelen. Deze online begeleiding wordt verzorgd door master trainer Rens Vos. Als gediplomeerd sport- en bewegingskundige is sport voor hem zijn leven. Rens gaat samen met mij bekijken hoe ik mijn persoonlijke doelen kan bereiken en hoe hij mij daarbij het beste kan helpen/faciliteren.

Challenge

Ik ben uitgedaagd voor de DISQ 21-days challenge. De komende 21 dagen train ik iedere dag 10 minuten met DISQ. De eerste dagen staan in het teken van het maken van een goede start door middel van een intake, het bepalen van mijn beginsituatie en een techniek testje. Daarna ontvang ik mijn eerste 10-minuten work out per mail. Mijn ervaringen van drie weken trainen met DISQ deel ik in een volgende blog!

Work out, anytime anywhere

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo