Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Beauty & Wellness / Reviews

ProtectAir Kalknagel Kit

Kom snel en effectief van je kalknagels af

Wist je dat kalknagels ontstaan uit schimmels die van nature voorkomen op je huid? Ze vermenigvuldigen zich optimaal in warme, vochtige omstandigheden. Denk bijvoorbeeld aan zweterige sokken en schoenen als ideale broedplaats voor die schimmels. Deze besmettelijke schimmels verspreiden zich gemakkelijk van je huid naar je sokken en schoenen. Zo kunnen je (gezonde) nagels geïnfecteerd raken en kalknagels ontstaan. De infecties ontstaan vooral in slecht groeiende, vochtige of beschadigde nagels, maar ook gezonde nagels kunnen besmet raken. Een kalknagel kan dus iedereen overkomen. Gelukkig biedt ProtectAir een effectieve en relatief eenvoudige manier om snel van je kalknagels af te komen.

Zonder zorgen op slippers

Het zwembad, douche en sauna zijn plekken waar je eenvoudig een schimmelinfectie kunt oplopen. Het is daarom aan te raden om altijd slippers te dragen in publieke douches en kleedkamers. Iemand met een gezonde huid en gezonde nagels heeft meestal een goed afweersysteem tegen schimmels, maar helaas is de infectie nogal besmettelijk en hardnekkig. Met dit mooie weer wil je natuurlijk zonder zorgen met blote voeten naar buiten en je slippers of sandalen dragen. Als je een kalknagel eenmaal hebt opgelopen, wil je er zo snel mogelijk van af.

Kalknagels genezen niet vanzelf en kunnen onbehandeld andere (gezonde) nagels bij jezelf of je familieleden infecteren. Daarom is het belangrijk om kalknagels direct te behandelen als je ze ontdekt. Je hoeft niet direct naar je huisarts of de pedicure. Met behulp van de Kalknagel Kit van ProtectAir kun je namelijk eenvoudig, vanuit je eigen vertrouwde omgeving, je kalknagels zelf behandelen. Als je het niet zeker weet of je een infectie hebt, dan is het natuurlijk altijd aan te raden om even langs je huisarts te gaan. De kalknagelbehandeling van ProtectAir kun je in ieder geval zonder risico gebruiken. Bovendien ben je beschermd tegen (her)infectie.

Lees ook: Alle informatie over de behandeling van kalknagels

Complete behandeling

De Kalknagel Kit is een complete behandeling met nagelvijltjes, serum en een schoenenspray. Voor de beste opname van de nagelserum, vijl je eenmaal per week de nagel met de bijgeleverde nagelvijlen. Vervolgens smeer je de nagel, zowel in de ochtend als in de avond, even in met het kwastje. Deze kalknagelbehandeling is uniek vanwege de gepatenteerde schoenenspray. Deze schoenenspray beschermt je nagels tot tien dagen lang tegen herinfectie. Dit is super belangrijk. Het voorkomen van een herinfectie tijdens de behandeling is namelijk de sleutel tot een succesvolle behandeling van kalknagels.

De ProtectAir Kalknagel Kit behandelt effectief en beschermt actief. De producten van ProtectAir zijn uitvoerig klinisch getest, volledig gedocumenteerd en als medisch hulpmiddel geregistreerd in de Europese Unie. De resultaten liegen er niet om. Online laat maar liefst 86% van de gebruikers weten dat ze zichtbaar resultaat zien binnen twee weken en volledig herstel van de nagel binnen vier weken. ProtectAir is dan ook niet voor niets twee jaar de bestverkochte kalknagelbehandeling van Nederland!

Lees ook: voetbubbelbad

Foto voet: Pexels

SHARE: 

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo