Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Er op Uit / Hotspots / Kids / Reviews

PAND Pannenkoek

Midden op het Eiland van Schalkwijk in een uniek en sfeervol pand vierden we de verjaardag van mijn schoonvader. PAND Pannenkoek is een hip, stoer, gezellig en lekker restaurant. Zoals de naam al doet vermoeden, kun je hier smullen van pannenkoeken, maar de menukaart is veel uitgebreider.

Een walhalla voor kinderen

Nog voordat we aan tafel zitten, rennen de kinderen al alle kanten op. Van links naar rechts en van binnen naar buiten wordt het restaurant verkend. Het terras met ruime speeltuin is omheind dus ze kunnen lekker vrij spelen. PAND Pannenkoek is een walhalla voor kinderen. Er is zoveel te zien en ontdekken. Zo staan er bijvoorbeeld een échte caravan, auto, trekker en boot om in te spelen. Het restaurant is ruim opgezet met en retro inrichting, veel planten en leuke spulletjes.

Het is maar goed dat we hebben gereserveerd. Met het mooie weer zit het terras bomvol. Ook binnen zijn veel tafels bezet. We worden vriendelijk bediend en al gauw proosten we met onze drankjes. Heerlijk dat we lekker ontspannen kunnen zitten, terwijl de kinderen zich opperbest vermaken. Het is nog een kunst om de jongens aan tafel te krijgen voor het eten. “Eten gaat van onze speeltijd af”, aldus mijn oudste zoon.

In de buurt: Het verdronken bos

Veel meer dan alleen pannenkoeken

De gerechten zien er stuk voor stuk goed uit. Grote hamburgers met dikke frieten, rijkelijk belegde pannenkoeken en goed gevulde salades. Mijn tonijnsalade was heerlijk, al had ik liever een gezondere versie gehad dan een mayonaise variant. Op de kaart staan diverse desserts, maar de kinderen willen liever een ijsje halen in de ijswinkel, in een apart gedeelte van het pand. Pand Pannenkoek is een leuk plekje en speelparadijs voor kinderen. Over alles is nagedacht. Een plek waar we zeker nog eens terugkomen.

SHARE: 

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo