Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Sport / Wandelen

De 24 uur van Woerden

Loop je een uurtje mee om geld in te zamelen voor het Inloophuis ‘leven met kanker’ en het KWF-onderzoek in het Prinses Maxima Centrum?” vroeg een oud-collega. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. Samen met een vriendin liep ik een uurtje mee met ‘De 24 uur van Woerden‘, een groots wandelevenement dat op 13 en 14 mei 2022 voor de vijfde keer werd georganiseerd. Met dit event wordt geld ingezameld voor het Inloophuis ‘Leven met kanker’ en onderzoek in het Prinses Máxima Centrum naar de behandeling van leukemie bij kinderen.

24 uur is populair

Ik moet heel eerlijk bekennen, dat ik voor de eerste keer mee wandel met Team Westdam. Dit team is al jaren actief en dit jaar zijn er maar maar liefst meer dan twintig teams die meewandelen. Gelukkig hoef je niet alle 24 uur alleen te lopen, maar wandel je samen in estafette. Als iedereen een uurtje loopt, heb je dus 24 lopers nodig.

Op de vroege zaterdagochtend liep ik een uurtje mee door het Westdampark. Onze teamcaptain stond ons na een slapeloze nacht enthousiast op te wachten. Wat veel vrijwilligers zetten zich in voor dit wandelevent. Tijdens de 24 uur worden er ook allerlei activiteiten georganiseerd. De activiteiten zijn in principe kosteloos, maar het is natuurlijk de bedoeling dat je voor deze activiteiten geld doneert (via QR-code of cash). De opbrengst komt voor 100 procent ten goede aan de 24 uur van Woerden.

Iedereen kan meedoen

Mijn complimenten voor de organisatie van De 24 uur van Woerden en alle teamcaptains die alles voor de deelnemers in goede banen leiden. Gedurende 24 uur treden veel lokale artiesten op en er zijn foodtrucks met verkoop van eten en drinken. Iedereen kan meedoen aan de 24 uur van Woerden, zowel als team als individu. Er is zelfs een loop voor kinderen. De inschrijving kost 10 euro waarmee je de goede doelen steunt. Een kleine bijdrage van velen maakt een mooi bedrag om het onderzoek naar kanker weer een stukje te kunnen bekostigen.

SHARE: 

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo