Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Cultuur en Media / Reviews

ONE de musical

Hartstocht, verraad en mysterie

ONE de musical is een waanzinnige voorstelling waarin high tech en geschiedenis samenkomen. Het verhaal gaat over een verboden liefde en speelt zich af in de setting van het oude Egypte. Mira, de dochter van koning Cheops, valt als een blok voor de charmes van Amon, een arbeider die bouwt aan de creatie van een piramide bouwwerk. Deze musical heeft alle ingrediënten voor een magisch avondje uit.

Bestel je tickets met 15% korting via deze link
(Boek tot 20 december voor de voorstellingen t/m februari 2022)

Unieke 360-graden belevenis

ONE de musical vindt plaats in het voormalige Broadway theater in Studio’s Aalsmeer, waar de musical op 28 november 2021 in première gaat. Studio’s Aalsmeer is goed bereikbaar en beschikt over een eigen parkeergarage. Met gemak parkeren mijn moeder en ik onze auto en lopen we een klein stukje naar de ingang van het theater. Direct bij de ingang wanen we ons in het oude Egypte. De aankleding van de ruimtes zien er prachtig uit. Onze jas hangen we op bij de bewaakte garderobe en we drinken nog iets in de piano bar voorafgaand aan de voorstelling.

Ik ben reuze benieuwd naar de theaterzaal. Het theater is namelijk volledig verbouwd en volgehangen met grote state of the art LED-panelen. ONE de musical is de eerste productie in een LED-Box theater ter wereld. Op het toneel, maar ook in de zaal op de wanden en aan het plafond zijn LED-wanden bevestigd. Als bezoeker zit je dus in een dynamische wereld en bevindt je je midden in de actie.

Mooie effecten en prachtige solo’s

De zaal zit bomvol en ik kan niet wachten tot de musical begint. Als de zaal donker wordt, wordt het publiek meegenomen in een muzikaal liefdesspektakel met indrukwekkende muziek. Alle nummers zijn speciaal voor ONE de musical geschreven. Intense ballads, bombastische orkestraties en uptempo nummers wisselen elkaar voortdurend af. Mijn moeder en ik laten ons meeslepen door de muziek en kunnen niet stil blijven zitten. Ook komen we ogen te kort, want meerdere decorstukken en bruggen bewegen. In de zaal vertonen free runners, acrobaten en dansers spectaculaire stunts in prachtige kostuums. De performance van Nienke Latten, in de rol van prinses Mira, was buitengewoon goed. Haar solo’s zette ze neer met een glasheldere stem en haar uithalen zijn adembenemend. ONE de musical is eigentijds, uniek en een adembenemend liefdesspektakel. Zoals de Amerikaanse regisseur Bart Doerfler mooi zegt: ‘This is an attraction, not just a musical’.

Waar en wanneer

Op 28 november ’21 gaat ONE de Musical in première. De voorstelling is tot en met februari ’22 exclusief in Studio’s Aalsmeer te zien. Kijk voor meer informatie op onedemusical.nl.

SHARE: 

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo