Zoeken...
TOP
Boeken Kids

Lezen, kleuren en moppen tappen

Vrolijke knisperboekjes, kleurrijke kartonboekjes of streelzachte knuffelboekjes: kinderen maken al heel vroeg kennis met boeken. Als ze nog wat groter zijn, kunnen ze wel urenlang pret beleven aan kleur- en stickerboekjes, of geboeid luisteren naar een verhaaltje dat wordt voorgelezen voor het slapengaan. Nog een paar jaar later gaan ze voor het eerst naar de grote school, waar ze leren lezen, schrijven en rekenen. Belangrijke ontwikkelingen waarbij kinderen niet genoeg geholpen kunnen worden. Deltas biedt boeken van goede kwaliteit voor kinderen tot 14 jaar. Van boekjes voor de allerkleinsten tot oerdegelijke non-fictie en fantastische leesreeksen voor oudere kinderen.

1-minuut verhalen voor beginnende lezers

Beginnende lezers moeten veel oefenen om vlog te kunnen lezen. Het boek 1-minuut verhalen voor beginnende lezers staat bomvol leuke, korte verhalen om kinderen uit groep 3 aan het lezen te krijgen. Het niveau gaat langzaam omhoog waardoor kinderen uitgedaagd blijven. Bovendien zijn de verhalen niet te lang, zodat ze in korte tijd een verhaal kunnen uitlezen. 1-minuut verhalen vind ik ideaal om elke dag te oefenen.

Koop 1-minuut verhalen voor beginnende lezers bij je lokale boekhandel of online via Bol.com

Het gigaleuke moppenboek voor kinderen

In ‘Het gigaleuke moppenboek voor kinderen‘ vind je een heleboel grappige, knotsgekke en hilarische moppen. Lachen is gezond. Als je samen hebt zitten gieren van het lachen, kan iedereen er weer even tegenaan. Moppen tappen doen mijn jongens graag. De leuke moppen uit dit boekje zorgen voor de nodige hilariteit en ook de slappe lach. Vooral bij het mopje over de eerste schooldag liggen ze in een deuk: Aan het einde van de eerste schooldag vraagt de meester: Heeft iemand nog iets te vragen?
Ja, zegt Jantje. Wanneer krijgen we vakantie?

Koop Het gigaleuke moppenboek voor kinderen bij je lokale boekhandel of online via Bol.com

Pokémon kleur- en stickerboek

Pikachu, Scorbunny, Bulbasaur en tal van andere Pokémon wachten op jou in het Pokémon stickerparade van Deltas. Van dit boek worden mijn jongens super enthousiast. Leuk om te zien dat ze de Pokémon proberen na te tekenen met de juiste kleuren. Er is ruime keuze aan stickers. Je kunt de kleurplaten met stickers ook uitscheuren en ophangen op een mooi plekje. Zo maken mijn jongens hun eigen kunstwerken voor in hun kamers.

Koop Pokémon Sticker parade bij je lokale boekhandel of online via Bol.com

Stéfani gets fit

«

»

Volg @stefani_getsfit