Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Boeken / Kids

Kwebbels kinderboeken

Iedere maand valt er een te gek leespakket van Kwebbels bij ons op de deurmat. Mijn jongens kijken er iedere keer weer naar uit. Als ze de postbode horen aankomen of de brievenbus horen klepperen, rennen ze naar de voordeur om te kijken of hun pakket met leuke lees-, doe- en kleurboeken is bezorgd. Iedere maand is het weer een verrassing welke boeken in het pakket zitten. Eén ding is zeker, het is een feestje!

Altijd weer een feestje

Onze kleuters zijn ontzettend leergierig en vinden het heerlijk om samen te lezen, plaatjes te kijken, woordjes te oefenen en te kleuren en tekenen. Lezen is leuk en samen lezen vergroot het leesplezier. Ik merk dat ze ouder worden en hun interesse in nieuwe boeken en verhalen toeneemt. Toen mijn jongens nog kleiner waren, kon ik hetzelfde boekje oneindig vaak voorlezen. Nu vragen ze sneller om een nieuw verhaal. Kwebbels speelt hier goed op in met de leukste leespakketten voor kinderen van nul tot twaalf jaar.

Stevige leesboeken en flexibele doeboeken

Mijn jongens werden meteen enthousiast van het ‘Shaun het schaap schapendoeboek’. Dit doeboek bevat leuke puzzels, tekenopdrachten en zoekspelletjes. ’s Avonds voor het slapen gaan lees ik voor uit het Cars 3 boek ‘Storm op komst’. Een supersnel verhaal over Bliksem McQueen, de ster van de racebaan. De boeken zijn afgestemd op mijn kinderen: jongens met een leeftijd van 4 tot 6 jaar. De hoofdfiguren van de boeken zijn bekend van televisie. Mijn kinderen herkennen ze dan ook direct. Zo sluit het leespakket goed aan bij hun belevingswereld.

Leuk en verrassend

Het leespakket van Kwebbels bestaat altijd uit vier leuke en leerzame kinderboeken. Het is een mix van leesboeken, leerboeken en doeboeken die samen of alleen gelezen kunnen worden. Het pakket is lekker gevarieerd met stevige leesboeken en flexibele doeboeken.

Je kunt de leespakketten iedere maand, om de maand, of hoe jij het dan ook maar wilt, thuis laten bezorgen. Je kiest een leeftijdscategorie en geslacht, zodat het aanbod goed aansluit op de belevingswereld van je kind. Vier leesboeken per maand zou een beetje teveel van het goede zijn. Juist daarom ben ik zo blij met de mix van lees- en doeboeken die Kwebbels aanbiedt. Een leuke en verrassende mix aan boeken.

Proefpakket

Met kortingscode Stef_kwebbels ontvang je maar liefst 10 euro korting op het proefpakket van Kwebbels. Het proefpakket kost dan geen € 14,95, maar slechts € 4,95. Je kunt de kortingscode invoeren in de winkelmand onder ‘waardebon toevoegen’. Het proefpakket wordt automatisch omgezet naar een abonnement van €14,95 per maand, maar blijft altijd per direct opzegbaar. Je ontvangt een e-mail met daarin alle mogelijkheden voor een verlenging of stopzetting. Kijk vooral op de website van Kwebbels voor de voorwaarden.

Bestel jouw Kwebbels proefpakket met 10 EURO KORTING via Kwebbelskinderboeken.nl

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo