Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Boeken / Kids / Leuke dingen

Kleuren op nummer voor kids

Eén van mijn hobby’s is kleuren op nummer. Kleuren roept fijne herinneringen aan mijn kindertijd op. Als kind heb ik ontzettend veel gekleurd en getekend. Ook met mijn jongens zit ik regelmatig aan onze eettafel te kleuren. Ik pak mijn volwassen kleurboek erbij en de jongens kleuren hun kleurplaten. Het is een heerlijk ontspannen moment waar ik enorm van kan genieten. Even nergens aan denken, behalve de juiste kleur in het juiste vakje. Mijn jongens begonnen me steeds vaker te vragen of ze in mijn kleurboek mochten kleuren. Daarom ging ik op zoek naar een kleurboek op nummer voor kinderen.

Kleurplezier

Ik ontdekte het ‘funny coloring kleuren op nummer‘ kleurboek van Deltas. Kleuren is verrassend leuk met dit boek. Op elke kleurplaat wachten een heleboel leuke figuurtjes om ingekleurd te worden. Snoezige konijntjes, vrolijke monstertjes, leuke eenhoorns, maar ook een vrolijk bolletjespatroon en grappige dierensnoetjes. De kleurplaten zijn uitdagend voor mijn kleuters van vijf en vier jaar en verschillen in moeilijkheidsgraad. Het papier is helderwit en stevig, waardoor het kleuren met zowel kleurpotlood als viltstift niet doordrukt. Ik ben enthousiast, maar nog belangrijker: mijn jongens zijn helemaal in hun sas met hun eigen kleurboek op nummer. Met kleuren op nummer zijn ze bezig met de kleuren, cijfers en de fijne motoriek. Niet alleen ontspannend, maar ook nog eens leerzaam.

Bestel het kleurboek kleuren op nummer direct bij Bol.com

Kijk goed naar het nummer, ontdek welke kleur je moet gebruiken en geef elk vlak de juiste kleur!

Ben je benieuwd naar andere boeken en producten voor kinderen? Neem dan een kijkje bij Kids. en je benieuwd waar ik mij dagelijks mee bezig houd? Volg me dan op Instagram. In de ‘highlights’ geef ik je een inkijkje in mijn persoonlijke leven. Ook deel ik regelmatig leuke winacties op mijn feed en vind je korte video’s (onder reels) van mijn workouts.

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo