Zoeken...
TOP
Cultuur en Media Reviews

Kijktips voor films en series december 2022

Soms kan ik echt uitkijken naar een avondje televisie kijken op de bank. Nou ja, soms is eigenlijk best regelmatig en ik kijk nauwelijks televisie, maar vooral films en series via streamingdiensten. Laat ik er maar eerlijk voor uit komen, ik ben de uitvinder van streamingdiensten zoals Netflix en Videoland eeuwig dankbaar. Daarnaast gaan mijn mannen en ik graag naar de bioscoop. Heerlijk vind ik het om helemaal meegezogen te worden in een spannend verhaal. 

Ja, er wordt wel gezegd dat ontspannen en televisie kijken niet samengaan, maar ik ben graag de uitzondering op de regel. Zo is een goede nachtrust mijn prioriteit en zie je mij niet tot diep in de nacht bingewatchen. In tegenstelling tot mijn man die een aflevering altijd in zijn geheel moet kijken, kan ik prima na een halve aflevering stoppen. Dan kijk ik op een later moment wel weer verder. En ook als ik sport, kijk ik soms televisie. De ideale combinatie vind ik een ritje op de spinningbike terwijl mijn favoriete serie aanstaan! Multitasken ten voete uit. In deze blog deel ik mijn kijktips én kijktips voor het hele gezin.

De Gelaarsde Kat 2 – De laatste wens

Naar de bioscoop gaan blijft voor mij een favoriet uitje om met de hele familie te doen. In de kerstvakantie kan je hele gezin genieten van een nieuw avontuur in Shrek-universum: De Gelaarsde Kat 2 – De laatste wens. De dappere, vogelvrije Gelaarsde Kat komt erachter dat zijn passie voor gevaar en zijn minachting voor veiligheid hun tol hebben geëist. Hoewel hij zelf de tel is kwijtgeraakt, blijkt hij acht van zijn negen levens te hebben verspeeld. Om die levens terug te krijgen begint hij aan zijn grootste avontuur tot nu toe. Aangezien hij nog maar één leven heeft, moet hij zijn trots opzij zetten en de hulp inschakelen van zijn voormalige partner en aartsvijand, de innemende Kitty Poezelpootje.

Sta je ook al te popelen om naar deze leuke film te gaan? Dan heb ik leuk nieuws voor jou, want ik mag twee lezers blij maken met twee bioscoopkaartjes en een button en pencil set. Hoe maak je kans? Heel simpel, laat onder deze blog je naam en een leuke reactie achter waarom jij graag naar de film De Gelaarsde Kat 2: De laatste wens gaat. Vul ook je e-mailadres in, zodat ik contact met je op kan nemen.

Toelichting winactie: De bioscoopkaartjes zijn niet inwisselbaar voor geld. Uit de reacties onder deze blog worden willekeurig twee winnaars gekozen op woensdag 21 december 2022. Indien de winnaars niet binnen 48 uur reageren, dan vervalt de win en worden een andere winnaars gekozen. Meerdere deelnames per persoon zijn niet toegestaan. De actie is geopend voor inwoners van Nederland.

UPDATE: De winactie is gesloten. Uit de reacties zijn twee willekeurige winnaars gekozen.

The Takeover

De Nederlandse thriller The Takeover gaat over de jonge hacker Mel die per ongeluk een internationaal crimineel netwerk platlegt. Ze wordt beschuldigd van moord na het blootleggen van een privacy schandaal. Samen met haar onhandige blind date van de avond ervoor probeert ze de politie te ontwijken en de criminelen op te sporen die haar chanteren. Het is allemaal cliché, maar prima kijkvoer. Hoofdrollen worden goed vertolkt door onder meer Holly Mae Brood, Géza Weisz en Frank Lammers. The Takeover is te zien op Netflix.

Special Forces VIPS

In het tweede seizoen van Special Forces VIPS staan weer 11 bekende Nederlanders klaar om tot het uiterste te gaan. De deelnemers zijn geïsoleerd van het thuisfront, worden gestript van hun naam, privacy en autonomie; ze zijn slechts een nummer. De BN’ers worden mentaal en fysiek uitgedaagd hun grenzen mijlenver te verleggen. Kunnen ze hun angsten onder controle houden? En wie overwint zichzelf? De deelnemers tonen veel lef. Ik vind hun doorzettingsvermogen inspirerend om te zien. Comfortabel vanaf de bank kijk ik hoe de deelnemers de helse beproevingen ondervinden om zichzelf nog beter te leren kennen en vraag ik mezelf af: Hoever zou ik kunnen gaan? Special Forces VIP is exclusief te zien op Videoland.

Si lo hubiera sabido

Als je terug kon gaan in de tijd, zou je dan andere keuzes maken in je leven? De Spaanstalige serie Si lo hubiera sabido gaat over Emma die teleurgesteld is in haar huwelijk, niet tevreden is over haar gezinsleven en het gevoel heeft dat ze niet meer echt leeft. Door een storing wordt ze tien jaar terug in de tijd gestuurd. Ze krijgt de kans om opnieuw te evalueren wie ze was en wie ze wil worden. Zou ze zich nu ook verloven als ze in de toekomst kon kijken? Als kijker leef je met Emma mee en iedereen herkent zich vast wel in de onzekerheden en twijfels waar ze mee te maken krijgt. En we hebben vast allemaal wel eens nagedacht over hoe het zou zijn als je andere keuzes had gemaakt. Deze serie laat je weer beseffen dat je niet alles in de hand hebt en ookal kon je zaken ongedaan maken, dan kwamen er wel weer andere dingen op je pad die je liever anders had gezien. Si lo hubiera sabido is te zien op Netflix.

Lees hier al mijn tips voor must see films en series

The Wonder

In dit kostuumdrama volg je het verhaal van de Engelse verpleegster Lib. Ze reist in 1862 van Engeland naar een afgelegen Iers dorp om het wonderlijke vasten van een klein meisje te onderzoeken. Het meisje overleeft volgens haarzelf enkel op ‘manna from heaven’. Haar slaapkamer is haast veranderd in een pelgrimsoord en het is aan Lib en een non om uit te vinden of de wereld daadwerkelijk een nieuwe heilige rijker is. Het verhaal gaat wat traag waar ik me een beetje aan moest overgeven. De kostuums, decors en muziek zijn prachtig. Steeds meer vallen de puzzelstukjes in elkaar. Zonder het einde van de film te verklappen, gaat het vooral over thema’s als verlies, rouw en geloof. The Wonder is te zien op Netflix.

1899

De serie 1899 speelt zich af tijdens de reis van een migrantenschip van Europa naar New York. De passagiers hebben verschillende nationaliteiten. Dit zorgt ervoor dat in deze serie vele talen worden gesproken, waaronder Duits, Pools, Deens, Frans, Spaans, Portugees, Engels en Kantonees. Wanneer ze een ander migrantenschip ontdekken dat op de oceaan ronddrijft en al maanden wordt vermist, neemt hun reis een onverwachte wending. Door middel van flashbacks leer je de trauma’s van de passagiers kennen en de vreemde omstandigheden op het schip dwingen de passagiers om dit trauma opnieuw te beleven. 1899 valt in de categorie horror, maar is niet eng. Eerder mysterieus. Je blijft je tijdens het kijken van deze serie afvragen “Sinds wanneer?” en “Hoe is dat zo gekomen?”. Een tweede seizoen zit ongetwijfeld in de pijplijn. 1899 is te zien op Netflix.

Lees hier al mijn tips voor must see films en series

Staat de popcorn al klaar? Bingen maar! Gun jezelf een lekker avondje voor de buis met deze films en series of een heerlijke filmmiddag of -avond in de bioscoop.

Stéfani gets fit

«

»

98 COMMENTS

 • Imina Jaarsma

  Ooh, heerlijke film! Heel graag zou ik hier met mijn zoontjes naartoe willen gaan. Wij hebben zelf de meest stoere kat van de wereld, te gek dus om het avontuur van de medeavonturier van Baloe te bekijken

 • mirjam

  Lijkt ons een super leuke film, we gaan duimen

 • Kristel brouwers Dijkhuizen

  Onze mannen wilde al super graag naar deze film dus dat zou toch super zijn. En een top uitje voor in de kerst vakantie wat wil je nog meer. Kopen we mooi wat kaartjes bij en met het hele gezin gaan. Overigens is dit ook een van de favo uitjes van onze jongens hier worden ze helemaal gelukkig van.

 • WIllem de Wal

  Ik heb twee buurmeisjes die heel graag naar de nieuwe bioscoop in Leeuwarden willen voor een leuke kerstfilm. Nou ja dan stel ik natuurlijk alles in het werk om dit te realiseren. Nu gaan we dus duimen.

 • Diana van Os

  Wauw lijkt me heel gezellig om samen met mijn dochtertje Alisha naar toe te gaan .

 • Mirjam

  Ik doe graag mee! De oudste thuis vindt de Shrek films erg leuk en heeft met alle plezier ook naar de eerste Gelaarsde Kat film gekeken. Lijkt me een leuk moeder dochter uitje!

 • Linda Z.

  In ons huisje wonen drie hele lieve kindjes,
  Een tweeling en hun kleine broertje, samen zijn ze de beste ‘vrindjes’.
  Vorig jaar zijn ze (de tweeling) voor het eerst naar de bioscoop geweest,
  het was genieten, ze vonden het één groot feest.
  De een zat de hele film op het puntje van zijn stoel,
  en de ander lachte met af en toe een joel.
  Sindsdien wordt hun mama bijna elke dag bestookt met dezelfde vraag,
  wanneer we weer naar de bios gaan, het liefst zo snel mogelijk graag.
  Nu zag hun mama deze hele leuke actie voorbij komen,
  hopelijk vervult Stefani mijn zoontjes dromen.

 • Jacqueline

  Wooh echt super leuk deze film wil hem heek graag zien De Gelaarsde kat.

 • Shirley

  Ik loot graag mee

 • Roland de Bruyne

  wat een leuke prijs. Ik loot graag mee.

 • anne uithoorn

  Lijkt me hele leuke film dus doe heel graag mee

 • Astrid van Rekom

  Wat leuk, die ooooogen. Ik ding graag mee voor kaartjes om samen met mijn neefje Owen te gaan.

 • Nelly

  Ik loot graag mee.

 • sanne

  Deel 1 was al heel erg leuk en word hier nog steeds veel gekeken, dus deel 2 kunnen we niet overslaan!!! Superleuk

 • Marije

  Wat een superleuke actie!
  Het toppunt van geluk voor onze kleinkinderen! Samen met oma naar een leuke kerstfilm! De Gelaarsde Kat is zo’n mooi sprookje! Daar geniet ik ook ontzettend van! Wat loten wij graag mee! Dank je wel.

 • Jamie

  Te leuk!

 • Marie

  Wat super-super -superleuk!
  Geen laatste wens – ik ben pas 80 – maar wel een grote wens! Samen met mijn kleinzoon!

 • karin de graaf

  lijkt mij een leuke film om met mijn gezin te kijken

 • Linda Raaijmakers

  Hier zou ik graag met de tweeling naartoe gaan in de vakantie 😀

 • Sharon de Ridder

  We hebben ook zo ontzettend genoten van deel 1! Dit zou een leuk uitje zijn in de vakantie 🙂

 • Willem de Wal

  Doe graag mee voor een kans op een leuk bioscoop uitje voor mijn buurmeisjes in de kerstvakantie.

 • Jan

  Superleuk, hier willen wij graag heen.

 • Anna en Veerle

  Wat leuk! Wij zijn een tweeling en mogen van mama meedoen.
  Het lijkt ons een superleuke film en het is toevallig ook nog ons lievelingssprookje.
  Fijne kerstdagen.

 • Willem Van Aarle

  Ik doe graag mee

 • melissa van stipdonk

  Wat leuk; het lijkt ons een leuke vrolijke film en onze jarno zou graag mee gaan naar de bioscoop want dat is al zo lang geleden.

 • lizette

  Mijn zoon is helemaal gek van puss in boots de serie, hij zal deze film ook wel geweldig vinden, ik doe graag mee.

  • Dorine

   Het zou geweldig zijn om de pleegkinderen van mijn moeder hiermee te kunnen verassen in de vakantie!

 • dennis

  Ik heb dubbel gelegen om de gelaarsde kat, ik doe graag mee voor mijn zoon.

 • Joyce van Steenpaal

  Lijkt me super leuk om te winnen voor mijn dochter zodat er een wens voor haar uitkomt…ze wilt namelijk heel erg graag naar de bios ☺️
  Nu maar duimen voor haar

 • Iris

  Deze film zullen mijn dochters geweldig vinden.

 • Ingrid Walker

  Wat lijkt het me leuk om met mijn dochter naar deze film te gaan!!! Wij zijn eind december van Australië naar Nederland verhuisd en mijn dochter is nog flink aan het oefenen met haar Nederlandse taal. Naar de film gaan is weer een andere manier om de taal beter te leren en deze film is ook nog eens superleuk!!

 • Gea

  Ik zou heel graag winnen willen voor mijn prachtige gezin en ik hoop dat ik win.

 • Debby Koeman

  Lijkt me een leuke film om samen met mijn neefje te kijken in de Kerstvakantie. Gezellig wat quality tante-neef time!

 • Robin

  Te gek! Leuke bezigheid in de kerstvakantie!

 • Noortje

  Dit lijkt ons een onwijs leuke film! Sprookjes zijn nog steeds hot, zeker als ze weer eens in een nieuw en moderner jasje worden gestoken; leuk! Wij doen graag mee!

 • Julia Draaisma

  Lijkt me superleuk om met Hannah heen te gaan

  • Stefani
   AUTHOR

   Gefeliciteerd Julia, jij bent één van de winnaars van De Gelaarsde Kat 2 winactie! Stuur je een e-mail naar [email protected] met jouw adresgegevens? Dan komen de kaarten en merchandise zo snel mogelijk jouw kant op! Groetjes, Stéfani

 • Loes Goossens

  Wat leuk! Mijn dochter Pip wil al heel lang samen met mama naar de bioscoop, maar het komt er steeds niet van. Dit lijkt ons een super toffe film!

  • Rieneke Hammers

   Ja dat zou super leuk zijn om heen te gaan samen met mijn nichtje! Deel 1 vond ik ook heel erg leuk. Ik weet zeker dat mijn nichtje het een hele leuke film zal vinden. Leuk tante en nichtje uitje!

 • Sietse van der Bij

  Zou echt super leuk zijn om met onze Milan heen te gaan. Zou hij zeker van genieten.

 • Nienke

  De film lijkt me ontzettend leuk dus ik wik er met mijn dochter heen te gaan in de kerstvakantie. Kaartjes winnen is helemaal leuk want dan houden we lekker geld over om uit te geven aan snacks in de bioscoop! Ik wil dus meedoen aan de winactie!

 • Marian B

  Leuk om dit personage uit Shrek weer terug te zien. Ik ga er graag met mijn kinderen naar toe in de vakantie. Een leuk uitje.

 • Karin

  Wat leuk! Toevallig heeft oma vandaag aan mijn dochter beloofd dat ze in de kerstvakantie samen naar de bioscoop gaan. Dit zou dus een mooie verrassing zijn, ook voor oma!

 • neeltje van der stap

  ik heb een kleindochter van 8 jaar, en die zou heel erg graag met oma mee gaan naar deze leuke film !!

 • karin de graaf

  hier willen we graag heen

 • Angelique

  Super leuk met mijn buurmeisje

 • Saskia spil

  Leuk zeg, graag ook een lootje voor ons

 • Noor

  leuk anders zitten we de hele kerstvakantie maar naar de muur te staren met zn allen

 • Ger

  Dit zou geweldig zijn, lekker naar de film! Dus graaaaag!

 • Regina de Vries

  Lijkt mij een superleuke film om met mijn zoon naartoe te gaan. Bedankt voor deze actie.

 • Bianca

  Geweldig!

 • Jessica D'Elfant

  Dat zou toch een feestje zijn voor in de Kerstvakantie!!! Heel leuk

 • Elise ten Cate

  Ohh wat een super leuke winactie! Ik zou graag weer eens naar de bioscoop willen met mijn vriend! Die zou deze film, net als ik, te gek vinden!

 • Jolanda

  Wat een super leuke actie! Dit zou een heel leuk uitje zijn in de vakantie om samen met Nev naar deze geweldige film te gaan!
  Graag loten wij mee

  • Stefani
   AUTHOR

   Gefeliciteerd Jolanda, jij bent één van de winnaars van De Gelaarsde Kat 2 winactie! Stuur je een e-mail naar [email protected] met jouw adresgegevens? Dan komen de kaarten en merchandise zo snel mogelijk jouw kant op! Groetjes, Stéfani

 • Tori van Echten

  Ik zou heel erg graag naar de film De Gelaarsde Kat 2: De laatste wens willen gaan met m’n dochtertjes. Dat is niet mijn laatste wens, maar wel een heeeeel grote wens. 😉

 • Marijke

  Superleuke actie! Ik doe graag mee. Ik heb geen kinderen (wel twee poezenkinderen) dus dat excuus kan ik niet gebruiken om naar deze film te gaan. Maar mijn man en ik willen toch heel graag gaan. Wij zijn groot fan van Puss in boots!

 • Nira Shalom

  Hallo, ik ben NIRA SHALOM, ik ben hier om dit goede nieuws over de hele wereld te verspreiden over hoe ik mijn ex-liefde terugkreeg. Ik werd gek toen mijn liefde me vorige maand verliet voor een ander meisje, maar toen ik een vriend ontmoette die me voorstelde aan Baba Wale da Wiseman, de grote boodschapper, vertelde ik mijn probleem aan Baba Wale over hoe mijn ex-liefde me verliet en ook hoe ik een baan moest krijgen in een heel groot bedrijf. Hij zei alleen tegen me dat ik op de juiste plek ben gekomen waar ik mijn hartewens zal krijgen zonder enige bijwerkingen. Hij vertelde me wat ik moest doen, Nadat het was gedaan, In de volgende 2 dagen, Mijn liefde belde me op en zei sorry dat ik voor nu en ook in de volgende week nadat mijn liefde me had geroepen om te zijn smeken om vergeving, ik werd opgeroepen voor een interview in het door mij gewenste bedrijf waar ik als supervisor moest werken. Ik ben zo blij en overweldigd dat ik de hele wereld moet vertellen hoe Baba Wale me helpt mijn hartewens te vervullen. Baba Wale is een specialist in allerlei soorten spreuken en goede magie. Als je hulp nodig hebt, neem dan contact op met Baba Wale op het volgende e-mailadres: [email protected] Whatsapp: +12544131991 Bedankt later

 • SophiaG

  Ik waag graag een kansje

 • Anneliese de Waal

  Ik doe erg graag mee voor de jongens, zullen ze geweldig vinden Groetjes Anneliese de Waal

 • evelien

  Superleuke film om met mijn jongens naar toe te gaan. Wij zijn dol op stoere katten!!!!

 • Petra

  Om de zoon van mijn vriendin te zien glunderen bij het winnen van de tickets <3

 • Eliatha Buurmans

  Ik doe graag mee voor mijn 2 Puss in Boots fans.

 • maaike

  Gaaf! Ik waag graag een kansje!

 • Saroya van room

  Dat zou leuk zijn, samen met mij zoontje naar de film

 • คลิปx

  I have read so many сontent on the topіc of the blogger ⅼoveгs however this paragraph is really a good post, keep it up.

 • โดจิน

  You ѕhould take part in a contest for one of
  the bеst sites on the net. I’m going to recommend
  this site!

 • หี

  Thank you, I have гecently been looking for information approximately this subject
  for a long time and yours is the best I’ve found out till now.
  Bᥙt, what abоut the conclusion? Are you sure in regardѕ to the source?

 • หลุด mlive

  Fⲟr most up-to-date information you have to ρay a quick visit world-wide-wеb аnd on the web I found this web site as a most excеllent web page for
  hottest updates.

 • doujin

  Thɑnks designed for sharіng sucһ a pleаsant tһought, paragraph is pleasant, thats why i have гead іt entirely

 • เว็บโป๊

  Gοod way of explaining, and good article to obtain information regarding my presentation subject matter,
  wһich i am going to cօnveү in institution of
  higher education.

 • หนังเอ็ก

  Howdy! I could һave sworn I’ve visited thіs blog before
  but aftеr looking at a few of the posts I realized it’s
  new to me. Regardleѕs, I’m definitely plеased I discovеred it and I’ll
  be bookmarking it and checҝing back rеguⅼarly!

 • avsubthai

  I am no ⅼongeг certain the place you’re getting your
  informɑtion, however gгeat topic. I neeⅾѕ to spend
  ѕome time finding out much more or figuring ⲟut moгe.
  Thanks for wonderful information I used to be sеarching for this info f᧐r my mission.

 • pornhub

  When I іnitially commented I seem to have clicked the -Notify
  me whеn new comments are added- checkbox and from now on whenever a
  comment is added I receive 4 emails with the same comment.

  Ρerhaps theге is a way you can remoνe me from that ѕerᴠice?
  Thɑnk you!

 • pornhub

  Currently it seems like BlοgEngine is the preferred blogging platform out there right now.
  (from what I’ve read) Is that what yօu’re using
  on your blog?

 • onlyfan

  I visited ᴠɑrious web pages however the audio feature for audio songѕ
  existing at this site is truly maгvelous.

 • ชักว่าว

  Thɑnks for some other excelⅼent post. The place else could anybody get that
  kind of information in such a perfect methߋd of writing?
  Ӏ’ve a presentation subsequent wеek, and I am
  on tһe seaгch for such info.

 • หนัง x ไทย

  Аppreciate thе recommendаtion. Will try it out.

 • I loved as much аs you’ll receive carried out right here.
  The sketch is tastefᥙl, your authored material stylish.
  nonetheless, yoս command get bought an edginess
  over that yoᥙ wish be delivering the following.
  unwell unquestionably come more formerly agаin as exactly
  the same nearly very often inside case you shieⅼd this increaѕe.

 • www.wolf-gold-online.com

  Great online game https://wolf-gold-online.com/ where you can make money, buy your loved one a new phone or car, close the mortgage on your house and only two months, hurry up register and win.

 • Grеetings from Ϝlorida! I’m bored at work so I decided to browse your website on my iphone during lunch bгeak.
  I ⅼove the knowledge you provide here and can’t wait to take a loоk when I get
  home. I’m amazed at how fast your blog loaɗed on my mobile ..

  I’m not even ᥙsing WIFI, just 3G .. Anyhow, excellent blog!

 • xxxฝรั่ง

  Hi therе, I want to subscribe for this weЬ site tߋ take most recent updates, therefore wheгe can i do it please help.

 • anime h

  Hmm it ɑppears like your site ate my first comment (it was extremely long) so I guess I’ll just
  sum it up what I ᴡrote and say, I’m thoroughly enjoying yoᥙr blog.
  I toⲟ am an aspiring blog bloggeг but I’m still
  new to the whole thing. Ꭰo you have any tiⲣs
  and hints for inexperienced blog writers? I’d definitely
  appreciate it.

 • คลิปโป้

  I useԀ to be suggested this blog via my cousin. I am not sure whether this put
  up is wrіtten by means of һim аs no one else recognize
  such specific approximately my trouble. You are amazing!
  Thank you!

 • vk ไทย

  Grеetings! I know this is somewhat off topic but I was wondering if you knew where
  I cоuld locаte a captcha plugin for my comment
  form? I’m using the same Ьlog platform ɑs yours and I’m having tгouble finding one?
  Thanks a lot!

 • animexxx

  Hello theгe! I just would like to give you a huge thumbs uр for the great info you’ve got here on this post.
  I’ll be coming back to your website fοr mߋre soon.

 • หนังโป้

  Hеllo! I couⅼd have sworn I’ve visited this
  web site before but after browsing through many of the
  articles I realized it’s new to me. Anyhow,
  I’m certainly deligһted I discovеred it and I’ll be book-marking it аnd checking back frequently!

 • onlyfan

  I do consіder aⅼl of the ideaѕ you have offered in your рost.
  They’re very convincing and can dеfinitely work. Nonetheless, the poѕts are toߋ
  brief for newbies. Could you pleaѕe extend them a little from subsequent tіme?
  Thanks for the p᧐st.

 • doujin

  Howdy are using WordPress for your blog pⅼatform?
  I’m new to the blog world ƅut I’m trying to get started and set up mʏ own. Do you
  require any html сoԀing expertise to make your own blog?
  Any heⅼp would be reaⅼly apⲣreciated!

 • Appreciation to my fatһer who told me on the toρic of this
  web site, this weblog is truly awesⲟme.

 • xxx porn

  I’m curious tо find out ᴡhat blⲟց platform you’re ᴡorking
  witһ? Ӏ’m having some minor security issues with my latest website and
  I would like to find sߋmething more risk-free.
  Do you have any recommendations?

 • หนังx

  I every time spent my haⅼf an hour to read this blog’ѕ
  articles all the time along with a cսp of ϲoffee.

 • D᧐es your website have a contact page? I’m having trouƅle locating it but, I’d like to send you an e-mail.

  I’ve got some ideas for your bloց you might bе
  interested in hearing. Either way, gгeat ᴡebsite and I look forward to sеeing it improve over time.

 • หลุดไทย

  Thanks fⲟr your personal marvelous pօsting! I certainly еnjoyed readіng іt, you’re a ɡreat ɑuthоr.
  I will remember to bookmark yoᥙr blog and will often come back at some point.
  I want to encourage yourself to continue your great job, have a nice һoliday ԝeekend!

 • หลุด vk

  Hi thеre, the whole thing is going fine here and ofcourse every one is sharing facts, thɑt’s actually ɡood, kеeρ up writing.

 • vk หลุด

  Wɑy c᧐ol! Some vеry valiⅾ points! I apprecіate you writing this
  article and also the rest of the site is also realⅼy good.

 • Ꭼхcellent post! We will be linking tо this pɑrticularⅼy great article on our site.
  Ꮶeep up the good writing.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg @stefani_getsfit