Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Boeken / Kids

Boeken voor voetballiefhebbers

Voetballiefhebbers opgelet! Wat is er nu leuker dan lezen over je favoriete sport? Mijn kinderen zijn uren op het voetbalveld te vinden. Nu het WK aan de gang is, wordt er ook dagelijks naar wedstrijden gekeken. Mijn jongens willen alles weten over hun favoriete voetballers. Als mijn jongens het Wereld Voetbal Recordboek 2023 en de Wereld Voetbal Atlas zien, wordt er een gat in de lucht gesprongen. ‘Deze boeken gaan over voetbal, mama!‘ Boeken over voetbal sluiten helemaal aan bij de belevingswereld van mijn jongens en het is een leuke manier om ze aan het lezen te krijgen. Deze voetbalboeken scoren ongetwijfeld bij voetballiefhebbers van jong én oud!

Wereld Voetbal Recordboek 2023

Het Wereld Voetbal Recordboek 2023 is een uitgebreide bundeling van alle mogelijke voetbalrecords, in de traditie van het Guinness Book of Records. Het overziet bijna de hele voetbalgeschiedenis en gaat zo verder dan alleen de actualiteit. Je leest alles over de meest bijzondere spelers, coaches, fans en voetbalclubs aller tijden. Met aandacht voor de beste nationale teams, toernooien en prijswinnaars. Hoewel de adviesleeftijd negen jaar is bladeren mijn jongens van zes en zeven jaar maar wat graag door het boek. Om beurten lezen ze de namen van hun favoriete voetbalspelers op. Natuurlijk herkennen ze Depay meteen, maar stiekem zijn ze nog meer fan van Ronaldo. Aangezien de jongens alles over voetbal willen weten, moet ik ook wel een beetje bijblijven met mijn kennis. Het is een ontzettend leuk boek om door te bladeren. Het bevat misschien wel duizenden voetbalweetjes en records. Dit boek móét je gewoon hebben als je een echte voetbalfan bent!

Wereld Voetbal Atlas

In welke stad is Messi geboren? Waar ligt Uruguay, het land dat het eerste WK ooit won? Voetbal brengt landen samen. Maar ieder land heeft zo zijn eigen tradities, gewoontes en prestaties verkregen. Weet jij precies hoe dat allemaal zit? Mijn jongens willen alles weten over voetbal en kunnen met de Wereld Voetbal Atlas hun hart ophalen. De Wereld Voetbal Atlas bevat meer dan 600 prachtige illustraties, ruim 30 landkaarten en honderden leuke feitjes over voetbal. Zo leren mijn jongens niet alleen voetbalfeitjes, maar ook de landen van de wereld en de belangrijkste voetbalclubs van die landen. ‘Dit is Argentinië, daar komt Messi vandaan!’ We lezen over de spectaculaire acties van Maradona en de thuisstad waar Messi is geboren en hoe hij op 8-jarige leeftijd zijn voetbalcarrière begon. Mijn kinderen kunnen zich hier nog geen voorstelling van maken. En aangezien mijn zwager uit België komt en tijdens het WK de rode duivels support, willen we ook alles weten over de Belgische voetballers. Het is een ontzettend leerzaam, vrolijk en gevarieerd boek voor kinderen met grote interesse in voetbal. Als échte voetballiefhebber kan de Wereld Voetbal Atlas niet ontbreken in je voetbalboeken collectie!

Lees ook: Nintendo Switch Sports

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo