Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Boeken / Kids

Het complete Pokémon-boek!

Pokémon blijft wereldwijd razend populair. Al meer dan vijfentwintig jaar zijn miljoenen fans van alle leeftijden in de ban van Pokémon. Met dit Mega super-de-luxe handboek van Uitgeverij Deltas word je binnen de kortste keren een volleerde Pokémon-trainer! In dit unieke handboek vind je werkelijk alles wat je wilde weten over meer dan 875 Pokémon. Dit boek is hét ultieme cadeau voor iedere Pokémon-fan.

Lees ook: Ravensburger Pokémon Labyrinth

Van Abomasnow tot Zygarde

In het Pokémon Mega super-de-luxe handboek worden alle Pokémon alfabetisch beschreven. Bovendien krijg je complete informatie over het type, de categorie, de moves, de lengte en het gewicht van iedere Pokémon. Alles wat je over de legendarische figuren wilt weten, staat hierin. Zodra mijn jongens het boek zien, springen ze dan ook een gat in de lucht. Of eigenlijk slaakten ze een vreugdekreet en deden met het boek in hun hand een dansje.

Eerder deelde ik al dat alles bij ons thuis draait om Pokémon. Dit concept is bedacht in de jaren negentig. Een tijd waarin mijn broer er veel lol aan beleefde, maar die rage totaal aan mij voorbij is gegaan. Met twee jonge Pokémon fans in huis kan ik er nu natuurlijk niet meer om heen. ‘Wist je dat Pokémon speciale krachten hebben, mama?‘ De favoriete Pokémon van mijn zoon wordt meteen opgezocht in het handboek. Doordat alle Pokémon op alfabet staan beschreven, is het meteen een mooie taaloefening.

Handboek voor iedere Pokémon-fan

Het Mega super-de-luxe handboek is een prachtige hardcover uitgave. Het is een stevig boek met meer dan 200 kleurrijke pagina’s vol Pokémon. Dat voldoet dan ook helemaal aan mijn idee van een handboek. Het is geen leesboek om van voor naar achter door te nemen, maar om van tijd tot tijd lekker in te bladeren. Dit boek leent zich om je favoriete Pokémon op te zoeken en te lezen over zijn ontwikkeling en welke moves hij gebruikt. Om erachter te komen hoe groot en zwaar de Pokémon zijn. Een echte Pokémon trainer moet natuurlijk weten waar hij het over heeft. Ook als kinderen nog niet kunnen lezen, is er veel te zien. En ik denk zelfs dat mijn broer het ook nog steeds leuk vindt om een blik te werpen op zijn favoriete Pokémon van vroeger. Met dit handboek ben je klaar om elke Pokémon uitdaging aan te kunnen!

Bestel het Pokémon Mega super-de-luxe handboek eenvoudig bij Bol.com

Pokémon Het mega super de luxe handboek
Uitgeverij Deltas
ISBN 9789044762730
maart 2022
€ 32,95

SHARE: 

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo