Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Boeken / Reviews

Helder & verbonden

Met meer zelfkennis naar meer liefde

‘Helder & verbonden’ is de nieuwe verzameling reflecties van instagramgoeroe Yung Pueblo. Met maar liefst twee miljoen volgers is hij misschien wel de grootste online influencer op het gebied van mindfulness. Yung Pueblo zet zich in voor een liefdevollere wereld en gelooft dat zelfheling het resultaat is van zelfkennis en zelfliefde. In helder & verbonden beschrijft Yung Pueblo hoe emoties zich opstapelen in het onderbewustzijn en ons gedrag beïnvloeden. Met zijn eenvoudige, maar krachtige reflecties en gedichten begeleidt hij je bij het opgraven en loslaten van het verleden om zo te kunnen groeien.

Lees ook: Na regen komt zonneschijn

Reflecties die je raken

Tijdens de zwemles van mijn jongste zoon neem ik plaats in de kantine en pak ik in alle rust dit boek erbij. Het is voor het eerst dat ik een boek lees van Yung Pueblo en om heel eerlijk te zijn, ook eigenlijk de eerste keer dat ik van hem afweet. Maar bij het lezen van de eerste reflectie begrijp ik waarom hij zo geliefd is. De korte teksten komen meteen tot de kern en zetten je aan het denken. De reflecties geven tal van inzichten, laten je stilstaan bij alledaagse dingen of bevestigen je zoektocht naar meer zelfliefde. Sommige reflecties raken me zo, dat ik er stil van word en kippenvel krijg.

Waardevolle inzichten en persoonlijke groei

Dit boek leest niet als een verhaal, maar op iedere willekeurige pagina vind je een kort gedicht waar je door geïnspireerd kunt raken. Het is eigenlijk een verzameling van reflecties die je fijn kunt doorbladeren. Dit boek leent zich er uitstekend voor om te pas en te onpas tevoorschijn te toveren om te lezen en je te laten inspireren. Helder & verbonden laat je jezelf beter begrijpen en laat je groeien. Met begrip voor waar je vandaan komt en wat je hebt meegemaakt, kun je hier inzicht in krijgen. Met als resultaat dat relaties, ook die met jezelf, dieper en authentieker worden.

Bestel ‘Helder & verbonden van Yung Pueblo‘ eenvoudig via Bol.com

Helder & verbonden
Yung Pueblo
Kosmos Uitgevers
ISBN 9789021590844 
maart 2022
20 euro

WELKOM OP MIJN BLOG!

reset outerwear

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo