Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Producten / Reviews

Pranamat riem

pranamat eco

Een speciale aanbieding voor mijn lezers

Hoera, Pranamat heeft een nieuwe dimensie van acupressuur gelanceerd: de Pranamat riem! Eerder deelde ik al mijn positieve ervaringen met de Pranamat. De lotussen op de mat en de riem bevatten spikes die je acupressuurpunten stimuleren. Dit is een geweldige manier om je spierspanning te verminderen. Maar ook het verbeteren van de kwaliteit van de huid op de dijen, billen en buik en een betere nachtrust met diepere slaap kunnen resultaten zijn.

Kortom, met Pranamat ECO kun je profiteren van:
* natuurlijke pijnverlichting
* stressvermindering
* verbeterde slaap
* verbeterde energiestroom

Makkelijk in gebruik

Regelmatig gebruik ik de Pranamat voordat ik ga slapen. Even een paar minuten op de stekels liggen en ik voel de spanning wegebben. Ja, in het begin is het wat gevoelig, maar echt, dat went. Wat bijna dagelijks wordt gebruikt bij ons thuis is de PranaMoon en nu ook de PranaBelt. Voornamelijk omdat ze eenzelfde werking hebben als de PranaMat, maar vooral heel makkelijk in gebruik zijn. Zo ligt de PranaMoon standaard bij ons op de bank. Heerlijk om dagelijks even te ‘ontprikkelen’.

De PranaBelt wikkel ik vaak om als ik thuiswerk achter de computer. Met de klittenbandsluiting kun je de riem eenvoudig aanpassen aan jouw lichaam. Draag de riem bijvoorbeeld onder je T-shirt tijdens het werken, wandelen met je hond of terwijl je een boek leest op de bank.

Over het product

 • 53 lotussen met 25 bloemblaadjes
 • 1325 spikes stimuleren acupressuurpunten
 • professionele slijtvaste klittenbandsluiting
 • verstelbaar om ontwerp voor je lichaam
 • in de kleuren lavendel, zwart en turquoise
 • past in je tas, zodat je ‘m makkelijk mee kunt nemen

Wat maakt Pranamat ECO uniek?

 • Eigen fabriek in Europa
 • OEKO-TEX-certificaat
 • Klinische proeven
 • Gepatenteerde lotusvorm
 • vijf jaar garantie

De Pranamat ECO vraagt een investering. Maar dan krijg je ook een goede kwaliteit en dat rechtvaardigt m.i. de prijs. Wat ik ook mooi vind om te belichten, is dat er enkel natuurlijke kleurstoffen en materialen zijn gebruikt voor de Pranamat ECO, zoals natuurlijk katoen, linnen en kokosvezel. De lotusbloemen zijn gepatenteerd en worden gelast in plaats van gelijmd. De productie vindt plaats in Europa (geen uitbesteding in Azië of India) waar gebruik wordt gemaakt van groene energie.

Ben je enthousiast geworden? Meestal begint de kennismaking met Pranamat ECO met een set van mat en kussen. Het is een perfect cadeau voor liefhebbers van een gezonde leefstijl of voor diegenen die geen tijd kunnen vinden voor een afspraak voor een massage. Met Pranamat is een massage altijd binnen handbereik.

Lees ook: Acupressuur met Pranamat

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo