Zoeken...
TOP
Kids Leuke dingen

Eindeloos bouwplezier met Clics

Mam, mogen we bouwen?‘ Zodra mijn jongens de flinke emmer met Clics zien, willen ze het liefst meteen aan de slag. Ze kennen het bouwspeelgoed van school en spelen er graag mee. Clics zijn blokjes met een uniek kliksysteem waardoor alle onderdelen goed in elkaar passen. De kracht van deze bouwemmer? Het bevat alles wat je nodig hebt om creatief aan de slag te gaan met bouwblokken. Je kunt er zowel een vliegtuig, een hond, een trein of een eend mee bouwen. Je zou wel kunnen zeggen dat deze bouwemmer het ideale starterspakket van Clics is.

Slim speelgoed voor creatieve kids

Clics vind ik mooi speelgoed en ik begrijp wel waarom mijn jongens hier graag mee spelen. Het materiaal is stevig en de blokjes passen goed in elkaar. Zin in een nieuwe constructie? Geen probleem, je haalt de blokjes uit elkaar en kan meteen opnieuw beginnen! Het losmaken van de blokken gaat wel wat zwaar met name als de jongens een kubus van zes blokjes hebben gemaakt, maar zelfs als je behoorlijk trekt aan de blokjes gaat het niet stuk.

Speelgoed van het jaar

Mijn jongens gaan meteen aan de slag met de meegeleverde bouwplannen. Naast blokjes zitten er ook verschillende accessoires in, zoals wielen. Daarnaast zorgen de stickers ervoor dat je je creaties helemaal af kan maken! Behalve de sterke educatieve waarde en de uitstekende prijs kwaliteitverhouding vind ik het ook erg mooi dat Clics duurzaam speelgoed is. Het speelgoed wordt geproduceerd in België en gemaakt van gerecycleerd plastic. Het is dan ook niet voor niets dat Clics verschillende ‘Speelgoed van het jaar’ awards heeft gewonnen.

Uren speelplezier met Clics

Mijn zesjarige zoon is zelf aan de slag gegaan met het bouwen van een hond. Als ik hem wil helpen, merk ik dat hij al ervaring heeft met Clics. ‘Mama, je moet echt een klink horen. Dan zitten de blokjes goed in elkaar.’ Even later komt hij met een prachtige hond aanzetten. ‘We hebben een huisdier en hij heet Bello.’ Dit bouwwerk is eigenlijk te mooi om weer uit elkaar te halen. Wat is Clics toch leuk speelgoed. De emmer is mooi compleet voor uren bouw- en speelplezier. Houden jouw kinderen van bouwen met blokken? Dan zullen ze dol zijn op Clics.

Stéfani gets fit
TAGS:,

«

»

Volg @stefani_getsfit