Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Kids / Leuke dingen

MEGABLEU Drijfzand en Tyrannosaurus Rex

Tot op latere leeftijd heb je er baat bij: spelletjes spelen. Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen, want behalve dat het leuk en gezellig is, kun je er ook ontzettend veel van leren. Denk aan het omgaan met winst en verlies, omgaan met anderen en sociale vaardigheden, maar ook het trainen van je geheugen en ontwikkelen van fantasie. Dit najaar bracht MEGABLEU onder andere twee te gekke nieuwe spellen uit: Drijfzand en Tyrannosaurus Rex. Deze leuke bordspellen zorgen voor uren speelplezier voor de hele familie en mogen dan ook niet ontbreken op je wensenlijstje.

Drijfzand

In het spel Drijfzand race je door de jungle en moet je jouw ontdekkingsreiziger veilig in het kamp proberen te krijgen. Onderweg wordt hij overspoeld met modderstromen, slingert hij van liaan naar liaan en moet hij hoog en droog op een veilige rots zien te landen. Maar pas op voor de krokodil én overal ligt Drijfzand op de loer waarin jouw ontdekkingsreiziger kan wegzinken… tot alleen zijn hoedje nog te zien is. Wie het eerst in het kamp aankomt, wint het spel.

Zowel de vormgeving als het onderwerp van het spel Drijfzand zijn avontuurlijk. Mijn jongens kunnen niet wachten om hun ontdekkingsreiziger in elkaar te zetten en de jungle in te springen. De ‘zinkende’ speelstukken maken dit spel uniek en zorgen voor veel spelplezier. Het is een superleuk en redelijk eenvoudig spel dat we met ons hele gezin (vier personen) overal kunnen spelen.

Bestel het bordspel MEGABLEU Drijfzand eenvoudig bij Bol.com

Tyrannosaurus Rex

Net als het spel Drijfzand is Tyrannosaurus Rex een kleurrijk spel. In dit spannende spel speel je een avontuurlijke race in het land van de dinosaurussen. Iedere speler start met 4 dino’s in één kleur, en moet deze dino’s zo snel mogelijk van de woestijn naar huis brengen. Maar pas op… de legendarische Tyrannosaurus Rex sluipt rond en is op zoek naar een prooi!

Dinosaurussen hebben een enorme aantrekkingskracht op mijn kinderen. Het zijn natuurlijk ook fascinerende beesten. In dit spel gaan de dino’s de strijd niet alleen met elkaar aan, maar ook met de gevaarlijke T-rex. Dit spel doet me denken aan ganzenbord: je kunt het vlot spelen en het is geschikt voor alle leeftijden.

Spelletjes spelen is gezond voor lichaam en geest en daarom kun je er niet vroeg genoeg mee beginnen, daarnaast ben je ook nooit te oud voor een spelletje. De familiespellen van MEGABLEU zijn vlot te spelen en makkelijk uit te leggen waardoor ze bij ons thuis veel worden gespeeld.

Meer spellen van MEGABLEU

SHARE: 

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo