Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Kids / Leuke dingen

VTech Kidi DJ Mix

Heb jij het in je om een professionele DJ te worden? Kom erachter met de Kidi DJ MIX van VTech

‘Het is tijd voor een feestje!’ Mijn zoon van bijna zeven jaar, nu beter bekend als DJ Ben, heeft plaatsgenomen achter de superstoere draaitafel Kidi DJ Mix van VTech waarmee hij zich thuis helemaal kan uitleven met zijn eigen muziekcreaties. Op de housewarming van mijn neef waren mijn zoontjes niet weg te slaan bij de draaitafel. De opzwepende beats zorgden ervoor dat we niet stil konden blijven staan en de discolampen maakten het feest compleet. Sindsdien dromen mijn jongens ervan om een wereldberoemde DJ te worden. Met de superstoere draaitafel van VTech komen hun dromen uit.

Waar is dat feestje?

Onze woonkamer is binnen no time omgetoverd tot een dansvloer als de Kidi DJ Mix erbij wordt gepakt. Naast het maken van je eigen muziekcreaties kun je ook mixen, opnemen en crossfaden met het mengpaneel en draaitafel. Deze draaitafel kan zo ontzettend veel dat er voor mij ook een wereld opengaat. Je kunt allerlei ‘scratch effecten’ toevoegen door met je vingers over de schijf te draaien. Naast vijftien muzieknummers die het mengpaneel heeft, kun je ook zelf liedjes opnemen. Maar natuurlijk is ook de discolamp favoriet. Deze is gesynchroniseerd met de muziek en geeft de coolste lichteffecten.

Samen muziek maken

De Kidi DJ Mix is veelzijdig speelgoed waarbij mijn jongens hun muzikale vaardigheden en creativiteit kunnen ontwikkelen. Het is heel leuk om samen muziek te maken en te dansen. Je kunt er ook een spelletje op spelen waarbij je de beat moet volgen. Mijn jongens verzinnen ook zelf spelletjes, zoals de ‘STOP dans’. Terwijl DJ Ben lekkere deuntjes draait, dansen mijn andere zoontje en ik door de kamer. Zodra de muziek stopt, moeten we zo stil mogelijk blijven staan. Mijn jongste zoontje weet ook wel raad met de draaitafel. Er zijn zo ontzettend veel knopjes om op te drukken. Ik weet zeker dat de voetjes van de vloer gaan op het verjaardagsfeestje van DJ Ben en hij helemaal de blits gaat maken met de lekkerste beats.

Bestel de VTech Kidi DJ Mix eenvoudig bij Bol.com

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

reset outerwear

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo