Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Huis en tuin / Reviews

Een eigen plek in huis

Een eigen plek in huis vind ik belangrijk. Het helpt me om beter te ontspannen. Het geeft me rust en overzicht. Mijn kinderen worden steeds groter en nemen logischerwijs ook meer ruimte in thuis. Vaak liggen ze languit op de bank “even te chillen” en pas ik er niet meer tussen. En bij mooi weer verandert onze loungeset in de tuin in een hut waar flink word gestoeid. Ook niet heel ontspannen om daar tussen te zitten…

Om lekker in weg te zakken

We hebben een heerlijk huis dat groot genoeg is voor ons gezin, maar we hebben geen kamer over om een privé plekje voor mij van te maken. Ondanks de behoefte aan zo’n plekje voor mezelf, wist ik niet goed hoe ik die moest creëren. Totdat ik de XL loungestoel zitzak van Whoober zag. Meteen schoot er een geweldig idee bij mij binnen om een flexibel eigen plekje in huis te maken!

Zo’n zitzak is heerlijk om lekker in weg te zakken, fijn om in te lezen, tv te kijken of muziek te luisteren. Bovendien kun je hem neerzetten waar je maar wilt. En dat is voor mij een uitkomst. Zo creëer ik in een handomdraai mijn eigen plekje met de Whoober zitzak. Om zowel binnen en buiten een eigen plekje te maken, koos ik voor de outdoor variant. De stof van deze zitzak is waterdicht, slijtvast en kleurecht. Zo kan hij tegen een regenbuitje.

Opstaan betekent plaats vergaan

Ik ben alles behalve de enige in huis die gek is op de Whoober loungestoel zitzak. ’s Ochtends vroeg tref ik mijn jongens vaak heerlijk ‘chillend’ op de zitzakken voor de televisie. ’s Middags ploffen ze in de zitzakken voor een gamesessie met vriendjes. En mijn man kijkt graag de formule 1 race vanuit de Whoober. Ja ik kan wel zeggen, dat de Whoober loungestoelen erg populair zijn. Het beste vriendje van mijn zoon weet wel wat hij voor zijn verjaardag gaat vragen…

Lees ook: Een gezonde werkplek

Een zitzak met maximaal comfort

Whoober biedt de ruimste keuze in stoffen, kleuren en modellen. Met meer dan 300 mogelijke combinaties is er voor iedereen wat wils! Wat ik echt een pré vind aan de Whoober zitzakken is dat ze zijn voorzien van een losse binnenzak met veiligheidssluiting. Je kunt de binnenzak gemakkelijk in de wasmachine doen en zo houd je je zitzak eenvoudig schoon. De zitzak voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en is, voor maximaal comfort, exact afgevuld. De vulling bestaat uit nieuwe EPS parels waardoor deze zitzak niet te veel weegt en gemakkelijk te verplaatsen is. Deze parels zijn bovendien te recyclen. En ben je uitgekeken op je hoes dan kies je gewoon eentje in een nieuwe kleur of type stof.

Of je nu veel of weinig ruimte hebt, met zo’n zitzak heb je zonder al te veel moeite je eigen plekje waar je je even terug kunt trekken. De zitzak is makkelijk te verplaatsen en op te ruimen. Zo plaats ik de zitzak met gemak in de woonkamer, slaapkamer of in de tuin. Om écht te ontspannen, is het fijn om geen rommel om je heen te hebben. Anders ben je daar weer mee bezig. Vaak zet ik mijn comfy zitzak voor het raam, zodat ik naar buiten kan kijken of ik kruip onder een plaid om mij helemaal af te zonderen. Met oordopjes in met mijn favoriete muziek ben ik even helemaal ergens anders. Zo kan ik mijn batterij weer opladen en soms zelfs een dutje doen. Mijn Whoober loungestoel zitzak is in ieder geval een aanwinst voor jarenlang plezier! 

Bekijk hier alle Whoober zitzakken

SHARE: 

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo