Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Producten / Reviews

Bloomingo

Gebruik kortingscode “STEFANI15” voor 15% korting in de webshop van Bloomingo

Deze bloeiende beauties staan zolang jij wilt! Water geven is niet nodig, sterker nog: het wordt afgeraden. Deze prachtige bloemen en planten van Bloomingo zijn gemaakt van recycled karton. Het is een origineel bedankje, hartelijk gebaar of een spontane verrassing, maar ook bijzonder leuk in je eigen huis.

Een schot in de roos

Hoe kun je je woning nou een beetje opleuken zonder al te veel moeite? Bloomingo heeft voor jou dé oplossing: bloemen en planten van karton. In de webshop vind je al volop leuke varianten, maar elke maand komt daar nog een topper bij. Ik vind het een leuke eyecatcher voor in de vensterbank of voor op de eettafel. Maar wat dacht je van een cactus op de kinderkamer of een bosje tulpen in de keuken? De verzorging is heel makkelijk. Door de bloemen of planten af en toe even af te stoffen, houd je ze het mooist!

Lees ook: Ieder seizoen zijn groen

Een bosje rode rozen

Of verras je geliefde met een bosje rode rozen op Valentijnsdag. Dit is bij uitstek dé dag om bloemen te sturen. Al generaties lang staat de rode roos symbool voor de liefde en deze bloemen worden dan ook massaal cadeau gedaan tijdens Valentijnsdag. Wist je dat het aantal rozen iets verklapt over de boodschap die je wilt overbrengen aan je geliefde? Met één roos vertel je dat je van iemand houdt, maar door je geliefde met 24 rozen te verrassen vertel je dat je ieder uur van de dag aan hem of haar denkt. Hoeveel rozen tel jij in het rozenboeket van Bloomingo?

Haal het voorjaar in huis

Deze maand werd het tulpenseizoen geopend. Dit is misschien wel de meest bekende bloem van Nederland en toevallig ook mijn lievelingsbloem. Met dit fleurige tulpenboeket met roze-, wit- en geeltinten van Bloomingo haal je de lente letterlijk in huis. Wat ik super tof vindt, is de mogelijkheid om je Bloomingo product in een andere maat te bestellen of je eigen custom made design of ontwerp speciaal te laten maken. Alle Bloomingo producten worden pas gemaakt wanneer jij deze hebt besteld. Maar ze worden wel altijd zo snel mogelijk in productie genomen. Vers van de pers dus!

Kun je niet wachten om te bestellen? Maak gebruik van onderstaande kortingscode. Bij Bloomingo geldt doorgaans: op werkdagen voor 20.00 uur besteld = dezelfde werkdag nog verstuurd. De verzendkosten zijn gratis in Nederland, België en Duitsland en meestal heb je de volgende werkdag jouw bloemen al in huis!

Geen water nodig. Blijft lang staan. Duurzaam gemaakt.

SHARE: 

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo