Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Boeken / Natuur / Reviews

Botanisch natuurkleurboek

Mijn liefde voor kleuren heb ik niet van een vreemde. Mijn moeder is dol op kleuren en schilderen. Onlangs heeft ze eindelijk weer tijd gevonden om haar passie op te pakken en volgt ze diverse schildercursussen. Het Botanisch natuurkleurboek is dan ook een prachtig cadeau voor haar. Dit fascinerende boek is een hommage aan Marianne North’s levendige en gedetailleerde schilderijen van bloemen en landschappen.

Luxe kleurplaten voor volwassenen

Over een periode van vijftien jaar bezocht Marianne Noord-Amerika, het Caribisch gebied, de Seychellen, verschillende eilanden in Zuidoost-Azië, Australië en Nieuw-Zeeland. Ze was uitzonderlijk productief en maakte honderden schilderijen van de flora en fauna op de plaatsen die ze bezocht. In het Botanisch natuurkleurboek vind je een selectie van luxe kleurplaten van de botanische schilderijen en landschappen. Haar werken zijn gereproduceerd in full colour naast zwart-wit contouren, zodat jij het plezier kunt beleven van het creëren van een eigen Marianne North meesterwerk. De 44 kunstwerken zijn zo gekozen dat ze een zo breed mogelijk scala laten zien van de planten (en dieren) die Marianne vastlegde en van de plaatsen die zij heeft bezocht.

Koop Marianne North Botanisch kleurboek bij je lokale boekhandel of online via Bol.com

Botanisch natuurkleurboek
Marianne North
MUS uitgeverij
EAN 9789045327600
september 2022
€ 19,99

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo