Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Boeken / Reviews

Mythografie Paradijs

Klaar voor een nieuw kleuravontuur? In het kleurboek voor volwassenen Mythografie Paradijs dompel je jezelf onder in verloren droomwereld, verborgen koninkrijken en ongelofelijke landschappen. Kleuren blijft voor mij een heerlijk ontspannen moment voor mezelf, waarbij ik even los kom van alle dagelijkse dingen. Het vermindert een opgejaagd gevoel en je bent even niet meer bezig met je gedachten of met de zorgen van alledag.

Prachtige illustraties

Mijn telefoon gaat op stil als ik de prachtige handgetekende illustraties inkleur. Mythografie Paradijs bevat meer dan 40 illustraties van weelderige tuinen, wonderlijke werelden en utopische wezens. Daar ben je dus wel even zoet mee. In de illustraties zijn een tiental objecten verborgen op elke pagina. Wat ik belangrijk vind aan een kleurboek voor volwassenen is de goede dikte en gladheid van het papier. De illustraties zijn heel gedetailleerd en dat maakt het kleuren uitdagend.

Over de illustrator

Fabiana Attanasio is een Italiaanse illustrator uit de buurt van Rome. Al sinds haar jeugd houdt ze van tekenen en ze begon haar carrière dan ook met een illustratieopleiding aan de International School of Comics. Sindsdien werkt ze als illustrator van kinderboeken. Ze maakt daarbij gebruik van zowel traditionele als digitale media. Ze woont nu in Anguillara, een kleine stad dicht bij Rome, met haar drie mannen: haar echtgenoot, hond en konijn.

Koop Mythografie Paradijs bij je lokale boekhandel of via Bol.com

Lees ook: Astrologie kleurboek

Mythografie Paradijs
Fabiana Attanasio
MUS Creatief
EAN 9789045327389 
augustus 2022

SHARE: 

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo