Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Boeken / Kids

De Zoete Zusjes Moppenboek

Elke dag lachen met de 365 leukste moppen

Kijk uit, de slappe lach ligt op de loer met het nieuwe De Zoete Zusjes Moppenboek van Hanneke de Zoete. De Zoete Zusjes, Saar en Janna, zijn bekend van hun YouTube-kanaal en regelmatig kijken mijn jongens naar hun vlogs. Zo probeerde papa Janna aan het lachen te maken met de allerleukste moppen. Fans konden moppen insturen naar De Zoete Zusjes. De 365 allerleukste moppen en raadsels zijn gebundeld in dit leuke moppenboek.

Twee bananen graven een gat.
‘De ene zegt tegen de andere: van dat graven krijg ik een kromme rug.’

Leuke woordspelingen en hilarische grappen

Kijk uit, de slappe lach ligt op de loer met dit nieuwe De Zoete Zusjes moppenboek. Het is een vrolijk en kleurrijk boekje met de bekende illustraties van Iris Boter. Het is mooi vormgegeven voor een leuke prijsje. Ook super leuk om cadeau te geven! Mijn jongens vinden de grappen geweldig en zijn de hele dag moppen aan het tappen. Het zijn leuke grapjes en makkelijk te lezen. Niet alle moppen zijn even makkelijk zelf te lezen voor mijn zoon uit groep 3, maar het is juist extra leuk om zelf te oefenen met lezen.

Lees ook: Het grote Zoete Zusjes Vakantiedoeboek

Bestel De Zoete Zusjes Moppenboek eenvoudig via Bol.com

De Zoete Zusjes Moppenboek
Hanneke de Zoete
Kosmos Uitgevers
ISBN 9789043923309
februari 2022
€ 9,99

SHARE: 

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo