Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Kids / Leuke dingen

De nieuwste SmartGames spellen van dit voorjaar!

SmartGames creëert coole, innovatieve en leuke producten die helpen om je vaardigheden te verbeteren. Door deze vaardigheden te ontwikkelen, stimuleert SmartGames iedereen om zijn talenten en potentieel voor een mooie toekomst te realiseren. Al het speelgoed en de uitgebreide selectie aan spellen bevatten een puzzelelement die de cognitieve, sociale, emotionele of motorische vaardigheden uitdagen en helpen ontwikkelen. Door het gebruik van stevige, duurzame materialen en een ondersteunend programma voor reserveonderdelen kan er ook nog eens generaties lang van genoten worden. Een nieuw jaar staat gelijk aan nieuwe momenten vol speelplezier. Maak kennis met de nieuwste spellen van SmartGames op volgorde van leeftijd, die je hersenen dit voorjaar zullen prikkelen en je vaardigheden doen ontwikkelen!

Safari Park JR. (3+)

3, 2, 1, smile! Krijg jij de dieren in de perfecte fotopositie? Een 2-in-1 leerspel voor kleuters: puzzel of speel en laat je fantasie de vrije loop. Leer vormen en concepten zoals links, rechts, op, onder en achter kennen. Sorteer vormen en volg het pad. Klaar om een wilde tijd te beleven?

Turtle Tactics (5+)

Mmmmm, het gras aan de andere kant van het hek lijkt wel veel groener! Help de haas en schildpadden om bij hun favoriete maaltijd te komen. De schildpadden kunnen enkel over de bodem schuifelen, maar de haas kan ook springen. Vind jij voor alle 48 uitdagingen het juiste hazenpad?

Lees ook: SmartGames Horse Academy

Plug & Play Ball (6+)

Klaar om te scoren met de Plug & Play Ball? Pas alle puzzelstukken op de bal, maar kijk uit! Verplaats je startstuk niet tijdens het puzzelen, anders krijg je een rode kaart! Een mini-spel zonder ingewikkelde set-up dat dubbelt als fidget toy. Deze bal is letterlijk plug & play. Kan jij de 3D uitdagingen tackelen?

Voor mijn voetballiefhebbers is deze leuke puzzelbal een schot in de roos. Mijn zoon Boris van zes jaar verwijdert meteen alle puzzelstukken van de bal om te beginnen. Eerst plaatst hij het kleine puzzelstuk op de startpositie terug. Vervolgens is het de bedoeling om de andere zes puzzelstukken op de bal te plaatsen zonder het startstuk te verplaatsen. Na even puzzelen heeft mijn zoon de oplossing gevonden als alle puzzelstukken op de bal passen. ‘Zullen we de voetbal nu met een timer maken?‘ De competitie tussen mijn zoons is aan! Zo trainen mijn jongens skills als probleemoplossend denken, ruimtelijk inzicht en concentratie. Natuurlijk probeer ik de puzzelbal zelf ook te maken. SmartGames is leuk voor jong en oud!

Cats & Boxes (7+)

Kan jij “outside the box” denken? Verplaats dan de puzzelstukken één voor één totdat alle katten in een kartonnen doos zitten. Een puzzelspel voor jong én oud in een compact formaat, perrrrrrfect om overal mee te nemen! Met 60 opdrachten koop je zeker geen kat in de zak. Cats & Boxes is een leuk denkspel

Pole Position (7+)

Klaar voor een testritje met dit tinnen 3D reisspel? Vind de correcte positie van de magnetische racewagens en kijk wie de wedstrijd wint! Een unieke vollegpuzzel in een handig reisformaat. Racen maar!

IQ Twins (7+)

De puzzelstukken van IQ Twins lijken soms hetzelfde, maar zijn toch verschillend. Sommige puzzelstukken moet je recht op het spelbord leggen, terwijl andere enkel schuin passen. Dit IQ-spel in handig reisformaat bevat 120 opdrachten van starter tot wizard. 

SHARE: 

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo