Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Reviews

Cadeaustress

Cadeaus krijgen vind ik geweldig, maar om een cadeau voor een ander te bedenken, vind ik nogal een opgave. Bij anderen heb ik geen flauw idee wat ze zouden waarderen. Hoe hard ik ook mijn best doe om een leuk en origineel cadeau te bedenken, het lukt me vaak niet. Zeker voor mannen vind ik het knap lastig. Het kan maar door mijn hoofd blijven spoken. Waar komt die cadeaustress nou toch eigenlijk vandaan?

Mijn man is in de zomer jarig en ik wil hem graag verrassen. Een mooi cadeau die hij wel graag zou willen hebben, maar niet voor zichzelf koopt. Ik wil dat hij er echt iets aan heeft en waarvan ik zeker weet dat hij het gaat gebruiken of dragen. Ik wil ook een beetje creatief zijn en niet aankomen met een kookboek, omdat hij het leuk vindt om te koken.

Grappige en handige gadgets

Mijn man is gek op gadgets. Van die grappige en handige gadgets die je nooit zelf had kunnen bedenken, maar eigenlijk heel leuk zijn. Zo wilde ik nooit geloven aan een deurbel met camera, een wasmachine en droger die via een app een seintje geven dat ze klaar zijn, een reistassenset waarmee je je auto optimaal kunt inpakken en ga zo maar even door. Mijn man komt met de gekste gadgets thuis waarvan ik in eerste instantie dacht dat ze helemaal niet nodig zijn. Totdat we ze in gebruik hebben en ik toch moet bekennen dat ze reuze handig zijn. Natuurlijk staat het internet vol met gadgets, maar als je een gadget wilt kopen waar je écht iets aan hebt dan hangt daar ook meteen een behoorlijk prijskaartje aan. Ik besluit om nog even verder te zoeken.

Unieke ervaringen

Mijn gedachten gaan uit naar een activiteit waarvan ik weet dat we het allebei nog niet eerder hebben gedaan. Zo beleven we samen een unieke ervaring en maken we mooie herinneringen. Om écht iets spannends te doen en onze grenzen te verleggen, had ik bedacht om te abseilen van de Euromast. Mijn man is altijd wel in voor spannende en uitdagende activiteiten, maar de hoogste abseil van Europa is misschien toch net iets te veel van het goede. Dit bleek ook wanneer ik voorzichtig polste of hij in was voor zoiets. Zijn reactie was duidelijk. Met dit cadeau zou ik hem niet blij maken.

Barbecue essentials

Met het heerlijke weer en de zomervakantie in aantocht denk ik toch steeds meer aan een lederen schort of een messentas leer. Hoe je het went of keert, mannen en barbecues zijn een ding. Ik denk dat ik zelf een setje samenstel met verschillende spullen voor de barbecue. Hiervan weet ik zeker dat hij het leuk vindt én gaat gebruiken.

Lees ook: Een nieuwe keuken of renovatie?

Afbeelding: Pexels

SHARE: 

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo