Zoeken...
TOP
Boeken Reviews

Kleuren op nummer voor volwassenen

Eén van mijn hobby’s is kleuren op nummer. Het kleurboek Kleuren op nummer voor volwassenen van Uitgeverij Deltas is dan ook een schot in de roos. Kleuren roept fijne herinneringen aan mijn kindertijd op. Als kind heb ik ontzettend veel gekleurd en getekend. Ook met mijn jongens zit ik regelmatig aan onze eettafel te kleuren. Ik pak mijn volwassen kleurboek erbij en de jongens kleuren hun kleurplaten. Het is een heerlijk ontspannen moment waar ik enorm van kan genieten. Tekeningen inkleuren werkt ontspannend.

Creëer de mooiste kunstwerken

In Kleuren op nummer voor volwassenen staan tekeningen van prachtige dieren. Het aantal platen dat je kunt inkleuren, verbaast me. Dit aantal is echt verrassend hoog als ik het vergelijk met andere kleurboeken voor volwassenen. Iedere bladzijde is dubbelzijdig gedrukt. Normaalgesproken ben ik hier niet zo’n fan van, maar het papier is stevig waardoor je met stift niet zomaar doordrukt. Ook prettig is dat er rond iedere tekening wat witruimte is, zodat je de ruimte hebt om de volledige tekening mooi in te kleuren.

Als je elk vakje volgens de kleurcode inkleurt met je potloden of stiften, creëer je de mooiste kunstwerken. Dieren in de zee, de lucht of op het land, het is iedere keer weer een verrassing wat je tevoorschijn tovert. Ieder vakje is mooi afgelijnd en het kleurenpalet is divers. Houd je niet van verrassingen? Werp dan een blik achter in het boek waarin je voorbeelden van de ingekleurde tekeningen vindt. Met dit fijne kleurboek beleef je ongetwijfeld veel kleurplezier!

Lees ook: Hou van jezelf journal

Stéfani gets fit

«

»

Volg @stefani_getsfit