Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Cultuur en Media / Gezondheid / Leefstijl

Het Brein Museum

Voor een bezoek aan het Brein Museum hoef je de deur niet uit, maar heb je alleen oortjes of een koptelefoon nodig. In het audiotour het Brein Museum leer je in een vogelvlucht alles over ons wonderlijke orgaan: het brein! Radio-DJ Frank van der Lende neemt je mee op een 3D audiotour door je hersenen.

Lees ook: Hamster in je brein

Het eerste museum tussen je oren

Je staat er niet vaak bij stil, maar je hersenen zijn verantwoordelijk voor alles wat je doet, wat je voelt, wie je bent en nog wel duizend andere dingen. Denk eens in hoe het zou zijn als er iets met je hersenen gebeurt… Om je kennis te vergroter en je bewuster te maken over de werking van je hersenen heeft de Hersenstichting het Brein Museum ‘geopend’. Het is een museum zonder openingstijden en voor iedereen beschikbaar. Je museumbezoek is kort, maar krachtig. In zo’n zeven minuten reis je mee door je hersenen. Luister je de tour liever via Spotify tijdens bijvoorbeeld je ommetje? Klik dan hier om naar het brein museum op Spotify te gaan. Het is ook mogelijk om de tour te lezen.

Over de Hersenstichting

Denk je eens in wat je hersenen allemaal doen. Ze bepalen wie je bent en wat je kunt. Je moet er niet aan denken dat er iets met je hersenen gebeurt. Want een hersenaandoening zet je leven op z’n kop. De Hersenstichting zet zich in voor gezonde hersenen vooriedereen

Het Brein Museum kan als onprettig worden ervaren voor mensen met een overprikkeling.

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo