Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Gezondheid / Leefstijl / Persoonlijk / Producten / Reviews

Gezond afvallen met NewFysic

Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl en viel ik kilo’s af. Maar dat zegt niet dat het makkelijk is of makkelijker word. Een gezonde leefstijl vraagt om focus, iedere dag. Als geen ander weet ik hoe moeilijk het is om op gewicht te blijven als je eenmaal te zwaar bent geweest. Je zult de rest van je leven moeite moeten doen om een gezond gewicht te behouden. Ik worstel met mijn gewicht en alleen kom ik er even niet meer uit. Niets voelt zo goed als lekker in je vel zitten, maar ik voel me helemaal niet comfy in mijn lichaam. Daarom besloot ik tijdens mijn vakantie om niet langer alleen te blijven tobben, maar hulp te zoeken. NewFysic gaat mij de komende tijd begeleiden naar een gezonde gewicht op een verantwoorde én effectieve manier.

Hulp bij afvallen

Je hebt het toch al eens zelf gedaan? Dan lukt het je nu ook.’ Afvallen, het is makkelijker gezegd dan gedaan. Het alleen willen blijven doen, was niet langer een optie voor mij. Ik bleef maar tobben, omdat ik niemand tot last wil zijn. En misschien schaam ik me ook wel een beetje dat ik een gezonde leefstijl promoot, maar zelf toch weer kilo’s aankom. Ik heb mezelf ‘somewhere down the road’ toch weer weggecijferd. De redenen zijn eindeloos, omdat ik druk was met mijn werk, de zorg voor mijn kinderen, andere verplichtingen, verveling of zelfmedelijden.

Het is geen falen om toe te geven dat je hulp nodig hebt. De vraag om hulp heb ik veel te lang uitgesteld. Dat ik eerder op eigen kracht veel gewicht ben verloren, is nu niet de reden om geen hulp te vragen. Alleen al het feit dat NewFysic mij gaat begeleiden om mijn overtollige kilo’s kwijt te raken, gaf me direct een gevoel van opluchting en rust. Ik sta er niet alleen voor!

Lees ook: Gezond leven is maatwerk

Alle tools voor een gezonde leefstijl

NewFysic gaat me helpen door wekelijkse begeleiding van een persoonlijke coach en een op maat gemaakt voedingsplan dat wordt ondersteund met voedingssupplementen. Een ervaren coach geeft me wekelijks een flinke dosis motivatie en tips om mijn doelen te behalen. Samen met mijn persoonlijke coach stel ik een persoonlijk plan op. Tijdens de intake wordt mijn huidige eetpatroon en afslankverleden besproken. Daarnaast word ik gemeten, gewogen en volledig doorgelicht met de InBody scan, die ook vet-, spier- en vochtmassa meet. Aan de hand van al deze gegevens worden mijn BMI en BMR (verbranding in rust) berekend en een voedingsplan opgesteld.

De NewFysic methode

De NewFysic methode bestaat uit suikervrije en vetarme voeding. Geen poeders of shakes, maar natuurlijke voeding en voedingssupplementen. Het voedingsplan wordt volledig afgestemd op jouw levensstijl. Zo wordt er bijvoorbeeld rekening gehouden met het feit dat ik regelmatig sport. In het plan staat wat je dagelijks mag eten en kan eten, maar het helpt ook als er verleidingen op de loer liggen en het even niet zo makkelijk gaat. Het is geen streng voedingsplan, want lekker eten is een belangrijk onderdeel van het programma. Je krijgt toegang tot ruim 300 recepten die zijn samengesteld door diëtisten en chef-koks. Het voedingsplan wordt ondersteund met natuurlijke supplementen, die zorgen voor een efficiëntere vetstofwisseling, je spiermassa ondersteunen en het hongergevoel tegengaan. Deze supplementen zijn ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten en onder apothekerstoezicht.

First things first

Met 35 vestigingen door heel Nederland zit NewFysic altijd wel dichtbij. Zo is de vestiging aan de Bilstraat in Utrecht vlakbij mijn werk. Maar je kunt ook het online programma volgen. Inmiddels heb ik mijn intake achter de rug. Samen met mijn persoonlijke coach Manja ga ik de komende tijd aan de slag om mijn overtollige kilo’s kwijt te raken. We hebben mijn streefgewicht bepaald en ik heb een persoonlijk voedingsplan ontvangen. Dit is hét moment dat ik de strijd aanga tegen de ongewenste kilo’s. Ik hoop dat het voedingsplan alsmede de wekelijkse afspraken met mijn persoonlijke coach mij houvast en structuur bieden. Via dagboeken houd ik je de komende tijd op de hoogte van mijn afvaltraject.

Wil jij ook op een gezonde en verantwoorde wijze afvallen? Boek nu een gratis intake

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo