Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Boeken / Reviews

Be a triangle

Iedereen heeft weleens last van onzekerheden, twijfels en negatieve gedachten. Zelfs de wereldberoemde actrice, auteur en comedian Lilly Singh. Ze is wereldwijd bekend geworden met haar komische en inspirerende content. Haar eigen YouTube-kanaal heeft inmiddels meer dan 40 miljoen volgers. In ‘Be a triangle‘ zoekt ze uit waar haar onzekerheden vandaan komen, en vooral hoe je ze kunt veranderen. Deze wijsheid deelt ze graag met jou om je te stimuleren om je bewust te worden van ongezonde gedachtepatronen.

Een kans om door negativiteit heen te komen

Volgens Lilly Singh is Be a Triangle een kans om samen door negativiteit heen te komen. Volgens Lilly heb je als mens een stabiele fundering nodig om te blijven groeien en door het leven te gaan zonder jezelf kwijt te raken. Lilly gebruikt als metafoor een driehoek, oftewel een plek, een systeem van overtuigingen en een reeks eenvoudige prioriteiten, om op terug te vallen voor het geval het leven zorgt dat we het spoor bijster raken. Die fundering is de relatie met jezelf en met het universum. Via meditatie, reflectie, diepgaande gesprekken en 200% eerlijkheid heeft Lilly Singh geleerd hoe je een krachtige stabiele basis voor jezelf kunt creëren waarop je kunt bouwen.

Lees ook: Overprikkeld brein

Een persoonlijke zoektocht naar geluk

In Be a Triangle deelt Lilly Singh haar eigen zoektocht naar geluk. Haar verhaal wordt niet wetenschappelijk ondersteund. Het lezen van dit boek voelt alsof je in gesprek bent met een goede vriendin of therapeut, die wil dat je weer in je kracht komt om je beste leven te kunnen leiden. Het is een beknopt boekje en de schrijfstijl is grappig, benaderbaar en eerlijk. Het is een beknopt boekje waarin Lilly Singh je uitdaagt om een krachtige stabiele basis voor jezelf te creëren. Persoonlijk vind ik Be a Triangle wat oppervlakkig voor een zelfhulpboek, maar ik heb dan ook al ontzettend veel gelezen. Het is een boek dat lekker wegleest en waarbij je in het leven duikt van een wereldberoemd persoon. Misschien stimuleert Lilly Singh je om bewust te worden van ongezonde gedachtepatronen om zo meer zelfvertrouwen te krijgen en volop van het leven te kunnen genieten.

Koop Be a Triangle bij je lokale boekhandel of online via Bol.com

SHARE: 

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo