Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Boeken / Reviews

Eet jezelf lekker in je vel

eet jezelf lekker in je vel

Volgens Mariska Benders ziet gezond eten eruit als een feestje op je bord. In het boek Eet jezelf lekker in je vel deelt ze makkelijke recepten die iedereen kan maken. Met de Bakje Geluk Methode laat Mariska zien hoe je het leven leuk en leefbaar kunt houden zonder al te veel gedoe. Inmiddels heeft ze duizenden vrouwen geholpen om weer lekker in hun vel te zitten.

Niet minder eten, maar anders eten

Eigenlijk is het heel simpel, maak een feestje van je gerechten zonder al te veel gedoe. Wat mij meteen aanspreekt aan de Bakje Geluk Methode is dat je geen calorieën hoeft te tellen of dure diëten hoeft aan te schaffen. In het boek Eet jezelf lekker in je vel wordt de methode stap voor stap uitgelegd. Wat ik echt een pré vind, is dat Mariska volop variatietips deelt. Zo kun je goed uitgaan van jouw persoonlijke smaak en budget.

80% gezond en 20% confetti

Eet jezelf lekker in je vel bevat niet alleen recepten voor het ontbijt, lunch en diner maar ook tips voor snacks. De recepten zijn stuk voor stuk een feestje. De french toast met kersen lijkt me heerlijk. Maar ook de sticky aubergine met vega rendang. Naar mijn idee staan er wel wat veel gerechten met vlees en vis tussen, maar de recepten zijn goed om te toveren naar een vegetarische variant. Soms staat dit ook bij de variatietips van een recept. Maar ik heb het nog niet over de gezonde baksels gehad. Wat dacht je van een chocolade muffin of healthy cheesecake? Om je op weg te helpen met de Bakje Geluk Methode deelt Mariska ook een aantal weekmenu’s. Dit boek geeft je handvatten om vanaf nu je eigen bakjes en bordjes geluk op tafel te toveren. Zoals Mariska zegt: “Zorg dat de basis klopt en voeg je eigen confetti toe.” Eet jezelf lekker in je vel bevat alles wat je nodig hebt om jezelf weer lekker in je vel te voelen.

Bestel het boek Eet jezelf lekker in je vel op www.bakjegeluk.nl

Meer boeken

Volg je mij al op Instagram?

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo