Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Games / Kids / Leuke dingen / Reviews

Animal Crossing: Happy Home Paradise

Het is alweer eind 2021 en nog steeds kan ik me uren vermaken met het spel Animal Crossing New Horizons. Ik vind het één van de leukste games voor de Nintendo Switch en het is één van de weinige spellen die ik elke dag kan spelen zonder dat de verveling toeslaat. De kracht van dit spel is een beetje de magie van het niets hoeven doen. In Animal Crossing New Horizons bepaal je zelf wat je gaat doen. Bouw een grote villa, leg een bos aan, maak een moestuin, ga vissen of doe een dutje. Je hoeft niet de beste te zijn of vijanden uit de weg te ruimen, maar je creëert je eigen droomwereld. Elke dag komen er weer nieuwe flora en fauna bij en wisselt het aanbod met de seizoenen.

Het ontdekken van nieuwe mogelijkheden in dit spel blijft leuk. Daarom keek ik uit naar de betaalde update Happy Home Paradise waarin je de mogelijkheid hebt om op zoek te gaan naar nieuwe eilanden. Op deze nieuwe eilanden kun je vakantiehuisjes inrichten en verkopen.

Lees ook: Animal Crossing: New Horizons

Vakantiehuisjes op maat

Met Happy Home Paradise kun je je flink uitleven met de inrichting van huizen en tuinen op unieke eilanden. Het is jouw taak om de wensen van de eilandbezoekers te achterhalen en aan de hand daarvan hun vakantiehuis en tuin in te richten. Met Dodo airlines vlieg je naar een eilandengroep waar Niko, een collega van Lottie, je al op staat te wachten. Als je kennis hebt gemaakt met het team is het tijd om je uniform aan te trekken en aan het werk te gaan.

Diverse klanten maken hun wensen aan je kenbaar. Dan zoek je een geschikt eiland waar je hun dromen in vervulling laat gaan. Zo maakte ik een ‘leeshoek’ inrichting, maar ook een privé sportschool. Je opdrachtgever geeft drie items aan die hij graag terugziet in zijn vakantiewoning. Die gewenste spullen staan al in dozen in het vakantiehuis. Als je de spullen hebt uitgepakt en de wens van de klant in vervulling hebt laten gaan, ligt de rest in jouw handen.

Via de designerstand kun je de kamers ontwerpen. In de catalogus vind je maar liefst meer dan 9000 nieuwe items, zoals kleding, meubels, verlichting et cetera. Je hoeft niet eerst geld te verdienen, maar kunt meteen aan de slag met de beschikbare meubels en decoratie. Naar mate je het spel langer speelt, komen er steeds meer mogelijkheden bij. Op de eilanden van Happy Home Paradise werk je niet gratis. Met het inrichten en verkopen van vakantiehuizen kun je poki verdienen. In deze streek worden namelijk geen klingels gebruikt. Je verdiende poki kun je besteden aan souvenirs of chocolade in de eilandwinkel.

Haal nog meer uit Animal Crossing: New Horizons

Wanneer je je handen even niet vol hebt aan het ontwerpen van vakantiehuizen, kun je aan de slag met deze leegstaande gebouwen. Maak een restaurant, ziekenhuis, school en meer, en zie met eigen ogen hoe bewoners van de eilandengroep van jouw gebouwen gebruikmaken. Er is zoveel te ontdekken met deze nieuwe update. Ik ben in ieder geval fan van deze update. Het is een waardevolle toevoeging aan het spel en biedt volop nieuwe mogelijkheden. Met Happy Home Paradise haal je nog meer plezier uit Animal Crossing: New Horizons. Het blijft een heerlijk spel om even te ontsnappen uit de dagelijkse beslommeringen en tussen de bedrijven door even te ontspannen.

Wil je meer weten over de manieren om toegang te krijgen tot Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise? Neem dan een kijkje op Nintendo.nl

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

reset outerwear

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo