Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Boeken / Reviews

50x meer lunchen zonder brood

Ben je uitgekeken op die eeuwige boterham tijdens de lunch? Lunchen zonder brood was nog nooit zo makkelijk. 50x meer lunchen zonder brood is de opvolger van de bestseller van Voedzaam & Snel. Jennifer en Sven geven je nóg meer inspiratie voor de lunch zonder brood. Goedgevulde soepen, lekkere wraps, tortilla’s vol groenten en andere gerechten, stevig en licht, warm en koud. Voor een gezonde, voedzame én snelle lunch die je lekker veel energie geeft.

Voedzaam en gevarieerd lunchen

Een voedzame en gevarieerde lunch is niet alleen hartstikke lekker, maar draagt bij aan jouw gezondheid. Met maar liefst 50 gezonde recepten helpen Jennifer & Sven jou om gevarieerd te lunchen. De recepten zijn verrassend lekker en super simpel om te maken. Regelmatig pak ik dit boek erbij om inspiratie op te doen. Gevarieerd eten hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Met een paar ingrediënten flans je de lekkerste salades en wraps in elkaar. Naast heerlijke wraps en complete saladerecepten vind je in dit boek ook omeletten, soepen en smoothies.

Er is natuurlijk niets mis met een goede volkoren boterham, maar iedere dag brood eten staat variatie in de weg. Een volkoren boterham is niet ongezond, maar variatie is belangrijk om verschillende voedingsstoffen binnen te krijgen. Dit boek pak je er snel even bij. Met de recepten uit 50x meer lunchen zonder brood is een gezonde lunch binnen handbereik.

Lees ook: 50x lunchen zonder brood

Koop 50x meer lunchen zonder brood bij je lokale boekhandel of via Bol.com

Jennifer & Sven zijn de oprichters van de populaire website voedzaamensnel.nl. Hier vind je onze gezonde recepten die makkelijk en snel te bereiden zijn. Van groene smoothie en lekker dessert tot smakelijke salade en voedzaam hoofdgerecht. Eerder schreven Jennifer & Sven o.a. 50x avondeten zonder vlees en Het Groene Smoothieboek.

50x meer lunchen zonder brood
Jennifer & Sven
Kosmos Uitgevers
EAN 9789043925020
september 2022
€ 17,50

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo