Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Boeken / Kids

Zin om te lezen!

De nieuwe AVI-boekenreeks ‘Zin om te lezen‘ van Uitgeverij Deltas combineert een aantal dingen die ervoor zorgen dat mijn zoon als een speer vooruit gaat met leren lezen: eenvoudige woorden, korte zinnen, een boeiend verhaal en vrolijke illustraties. Hierdoor blijven kinderen pagina na pagina gemotiveerd en ontdekken ze al snel het plezier van lezen!

De rollen zijn omgedraaid

De eerste week in groep 3 zit er weer op. Vooral ik vond de overgang van de kleuters naar groep 3 best spannend. Mijn zoon gaat fluitend naar school. Nu leert hij lezen, schrijven en tekenen. Zijn interesse voor letters was al gewekt in de kleuterklas. Hij herkende steeds meer letters op straat, in de stad of op televisie. Maar echt interesse in lezen was er nog niet. Totdat hij zomaar op een avond een heel verhaaltje leest. Ik viel nog net niet achterover van verbazing. De rollen zijn omgedraaid. Ik lees niet meer voor, maar ik word voorgelezen. 

Korte zinnen en makkelijke woorden

De AVI- leesboeken Zin om te lezen sluiten hier goed bij aan. De boekjes bevatten korte zinnen, makkelijke woorden en kleurrijke illustraties. De verhaaltjes zijn door mijn zoon zelfstandig te lezen, spreken tot de verbeelding en sluiten aan bij de verbeeldingswereld van mijn kind. De korte verhaaltjes zijn perfect voor het slapen gaan. Door even samen te lezen, merk ik dat mijn zoon ontspant en rustiger is om te slapen. Het is ook gezellig en fijn om even één op één tijd te hebben. 

Bestel de leuke Zin om te lezen boekjes bij je lokale boekhandel of via Bol.com

Zin om te lezen! Met de kar naar zee (AVI START / AVI 1)
Uitgeverij Deltas
ISBN 9789044760545

Zin om te lezen! Ruim eens op, lies! (AVI M3 / AVI 1)
Uitgeverij Deltas
ISBN 9789044760507

Zin om te lezen! Lol in het pretpark (AVI E3 / AVI 1)
Uitgeverij Deltas
ISBN 9789044760569

SHARE: 

WELKOM OP MIJN BLOG!

reset outerwear

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo