Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Boeken / Kids

Waar is de puppy?

Zoek en vind Rocky de puppy en meer dan 100 andere hondenrassen

In het leuke zoekboek ‘Waar is de puppy?‘ ga je op zoek naar puppy Rocky en zijn acht vrienden. De speelse Rocky en zijn hondenmaatjes zijn dol op buitenspelen, maar meestal komen ze niet verder dan het park om de hoek. De honden weten dat er buiten hun buurt honderden modderpoelen moeten zijn om in te springen en talloze eekhoorns om achteraan te zitten. Ze besluiten ertussenuit te knijpen en op reis te gaan langs de beste hondenplekken van de wereld.

Maak je klaar voor een blaftastisch avontuur

Het boek heeft een mooi groot formaat en is ontzettend kleurrijk. Op iedere pagina is veel te zien en geen bladzijde is hetzelfde. Puppy Rocky en zijn vrienden doen hun best om niet op te vallen, dus je moet goed zoeken. De honden gaan de hele wereld over en bezoeken prachtige parken zoals Central park en park Güell, maar ze maken ook een spannende husky-race in de sneeuw en gaan relaxen een luxueuze hondenspa. Een goede speurneus kun je wel gebruiken, want er zijn nog veel meer honden die soms erg op Rocky en zijn vrienden lijken. Dat maakt het zoeken extra uitdagend. Heb je niet alle honden kunnen vinden? Achterin het boek vind je de oplossingen en afvinklijstjes.

Goed speuren én lezen

Zoekboeken zijn bij ons thuis al jaren favoriet. En laten mijn jongens nou ook nog eens stapelgek zijn van honden. Ze kunnen dan ook niet wachten om op zoek te gaan naar Rocky en zijn vrienden. In het begin van het boek worden Rocky en zijn vriendjes stuk voor stuk voorgesteld. Het doet me een beetje denken aan een vriendenboekje. ‘Hond Sam eet het liefst worst en hond Bernard ligt het liefst op de bank.’ Mijn oudste zoon van zeven jaar leest voor aan zijn broertje. Op een paar woorden na, leest hij de tekst met gemak. Dan gaan ze samen op zoek. De een wijst een hond aan, de ander moet hem zoeken. ‘Waar is de puppy?‘ is ideaal tijdvermaak. Het boek gaat straks dan ook zeker mee op vakantie. Ideaal voor een lange autorit. Kun jij Rocky en zijn hondenmaatjes vinden? 

Bestel ‘Waar is de puppy?’ eenvoudig bij Bol.com

Waar is de puppy?
Frances Evans
Uitgeverij Deltas
ISBN 9789044762327 
Maart 2022
€ 14,95

SHARE: 

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo