Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Kids / Leuke dingen

VTech Magic Lights 3D

Met de VTech Magic Lights 3D maak je meer dan 40 te gekke creaties in 2D én 3D. Vergeet de strijkkralen, want dit speelgoed is next level. Je bouwt je eigen ontwerpen om vervolgens een lichtshow te creëren met muziek en geluidseffecten. Dit unieke bouwspeelgoed biedt uren speelplezier!

Inhoud van de doos

‘Wajooo, je kunt op knoppen drukken hè!?’ Het bord is nog niet uit de doos of mijn jongens zijn al dolenthousiast. Gretig wordt de doos opengemaakt. In de doos vinden we een elektronisch paneel, een opbergdoosje, 180 pinnetjes in zes verschillende kleuren, een handleiding en snelstartgids.

Terwijl mijn jongens de pinnetjes sorteren in het opbergdoosje stop ik vier AA batterijen in het apparaat. De handleiding bevat enorm veel leuke voorbeelden, zoals letters, een raket en een eenhoorn. Mijn jongens hebben geen geduld om de voorbeelden te bekijken en gaan meteen aan de slag met hun eigen regenboog. Het is misschien ook wel het allerleukste aan VTech Magic Lights 3D: je eigen fantasie gebruiken en je eigen unieke ontwerpen maken!

Creatief bouwen met licht en geluid

Zodra de buurmeisjes komen spelen, wordt VTech Magic Lights 3D meteen tevoorschijn getoverd. Het is geweldig speelgoed voor kinderen om hun fijne motoriek te oefenen en creatief aan de slag te gaan. Voor het maken van een 2D ontwerp, gebruik je de helft van het bord. Als je het nog uitdagender wilt maken, gebruik je beide helften om 3D ontwerpen te maken. Mijn kinderen vinden het vooral leuk om de pinnetjes voor beide kanten te gebruiken, om vervolgens op de knoppen te drukken voor de licht- en geluidshow. Het speelgoed is makkelijk in gebruik en de pinnetjes passen goed in de gaatjes. Mijn jongens kunnen nogal wildebrassen zijn, maar het elektrisch paneel kan wel tegen een stootje. Het ziet er stevig uit en heeft een duurzaam design. Voor kinderen van vijf jaar en ouder is VTech Magic Lights 3D echt een aanrader!

Over VTech

VTech is wereldleider in elektronisch en educatief speelgoed en maakt gebruik van de allernieuwste technologie om innovatief, educatief en leuk speelgoed aan te bieden voor alle ouders die zich bezighouden met de ontwikkeling van hun kind. Al 40 jaar ontwikkelt VTech  speelgoed dat op een subtiele manier educatie en plezier combineert, gebaseerd op het motto “Leren wordt kinderspel”. Bovendien zet VTech zich in voor een betere wereld voor onze kinderen door speelgoed van milieuvriendelijke materialen te introduceren.

Lees ook: Mijn kind wil vloggen!

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo