Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Boeken / Kids

Vos & Konijn

vos en konijn

Vos maakt veel lol en Konijn is vaak bang. De relaxte Vos en het angstige Konijn lijken twee compleet verschillende dieren. Maar juist daarom zijn ze goede vrienden en het perfecte duo. De vrienden maken allerlei grappige avonturen mee. Het boek Vos & Konijn is niet zomaar een boek met verhalen, maar een stripboek. Dat maakt dit boek super toegankelijk voor beginnende lezers.

Plezier in lezen

Vos & Konijn maakt lezen leuk en dat is juist zo belangrijk. Met vijf stripverhalen worden jonge lezertjes uitgenodigd om te lezen. Door lange lappen tekst kunnen kinderen sneller afhaken met lezen. Deze stripverhaaltjes sluiten aan bij de beleveniswereld van kinderen en de illustraties zijn vrolijk en kleurrijk. Het zijn leuke, grappige, spannende en avontuurlijke verhalen.

Samen doen de vrienden veel leuke dingen, maar komen samen ook nieuwe angsten onder ogen, zoals hoogtes, zwemmen en kikkers. Angstgevoelens worden op een luchtige manier bespreekbaar gemaakt. Het kan kinderen houvast bieden door enerzijds te accepteren dat er angsten zijn en anderzijds om hiermee om te gaan. Alleen al het bespreekbaar maken van vangst kan al een grote opluchting zijn. Gelukkig is er niets dat Vos & Konijn niet samen kunnen doen. Mijn jongens hebben dit boek verslonden. Een échte aanrader dus!

Over de schrijfster

Beth Ferry is succesvol prentenboekenauteur en moeder van drie kinderen. Ze woont in de buurt van het strand in New Jersey. Ze heeft al veel populaire kinderboeken geschreven. Al haar verhalen schrijft ze aan het strand.

Koop ‘Vos & Konijn‘ bij je lokale boekhandel of bestel makkelijk via Bol.com

Vind nog meer leuke kinderboeken, kindvriendelijke hotspots en toffe producten onder Kids.

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo